OVO JESTE NEPRIJATNO, ALI NE POMALO! Tajkunski mediji opet sami sebe ukopali: Objavili da je Šoškić SINOĆ odgovorio na nešto što je Siniša Mali DANAS rekao! BLAM SVIH BLAMOVA

Autor:

Vesti

20.07.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako mi je Šoškić sinoć odgovorio na ono što sam danas rekao - samo Nova zna, objavio je Siniša Mali na društvenim mrežama.

OVO JESTE NEPRIJATNO, ALI NE POMALO! Tajkunski mediji opet sami sebe ukopali: Objavili da je Šoškić SINOĆ odgovorio na nešto što je Siniša Mali DANAS rekao! BLAM SVIH BLAMOVA

Foto: Printscreen

Siniša Mali

Kako smo već navikli, tajkunski mediji ne znaju za meru i granicu u napadima na predsednika Srbije, Predsednicu Vlade i ministre u njoj, a sada im je "na meti" bio Siniša Mali.

Ipak, i ovaj put sami su sebi iskopali rupu u koju bi bilo najbolje da skoče.

Naime, na portalu Nova.rs pojavio se članak u kojem već u naslovu "govore" kako je profesor Ekonomskog fakulteta Dejan Šoškić odgovorio na to što je ministar "prozivao naše stručnjake!".

I sam Siniša Mali je začuđen te je ovaj članak podelio na Instagramu upitavši se: "Kako mi je Šoškić sinoć odgovorio na ono što sam danas rekao - samo Nova zna. To jeste neprijatno, ali ne pomalo."

 

 

Naime, u članku se pozivaju na to da je ministar obrazložio kako će rasti BDP, a da mu na to Šoškić "stručno odgovara" da više veruje procenama "stručnjaka".

Ipak, ono o čemu nisu razmišljali je kako i kada "da udare. Siniša Mali je danas pričao o rastu BDP-a, a članak je izašao još juče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Joja

20.07.2023 22:06

Pa tako sto si procitao clanak i rekao tacno ono sto su oni naveli? Sta je zapelo?

una

21.07.2023 13:45

Siniša Mali je za njih genije , gde su do sada bili kad su toliko pametni, nego sad drže predavanje kad je "kasa " puna u državi !!!!!