ĐUKANOVIĆ OSUDIO MARINIKIN POTEZ ZA ''JOVANJICU'': Ovo je nezabeleženo u istoriji, političar poziva na protest ispred suda! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović najoštrije je osudio poziv Marinike Tepić na protest ispred suda.

ĐUKANOVIĆ OSUDIO MARINIKIN POTEZ ZA ''JOVANJICU'': Ovo je nezabeleženo u istoriji, političar poziva na protest ispred suda! (FOTO)

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Slučaj Jovanjica, čiji se epilog očekuje na sudu, već četvrtu godinu zaredom zloupotrebljava se za politički obračun sa državnim rukovodstvom, predvođenim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Vladimir Đukanović, političar i advokat ovoga puta osrvnuo se na pozivanje Marinike Tepić na protest.

- Na stranu što je dotična promašila ime svedoka. Ipak, da političar poziva na protest ispred suda i da se na taj način vrši pritisak na rad suda, ovo je nezabeleženo u istoriji. Ovo nikada nije bilo. Ovo ni komunisti nisu radili. Neviđena bruka i sramota - napisao je Đukanović na svom Twitter profilu.

Marinika je na svom profilu objavila sledeće:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Деда Сава

11.07.2023 16:40

ХММ, притисак на независно судство ! Па јел то судство независно или зависно? Ил се чека да поједине судије дочекају пензију на појединим случајевима?