PRIŠTINA SE POZIVA NA SREDNJEVEKOVNU PRAVDU?! Pokušavaju da zaštite Kurtijeve "janjičare" uhapšene u Srbiji - propremaju "otrovni bodež" za Vidovdan!

Autor:

Vesti

26.06.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva trojica uhapšenih su bili pod punom ratnom opremom.

PRIŠTINA SE POZIVA NA SREDNJEVEKOVNU PRAVDU?! Pokušavaju da zaštite Kurtijeve "janjičare" uhapšene u Srbiji - propremaju "otrovni bodež" za Vidovdan!

Foto: Društvene mreže

Sekretar Kancelarije za vezu Prištine u Beogradu Fatmir Hadžoli napisao je da policajci moraju odmah da budu pušteni, inače bi, tvrdi, "to bila pravda po srednjovekovnom standardu".

Sekretar Kancelarije za vezu Prištine u Beogradu Fatmir Hadžoli objavio je danas da je na putu za Kraljevo gde se očekuje pojavljivanje pred sudom trojice pripadnika specijalnih policijskih jedinica tzv. Kosova, koji su uhapšeni duboko na teritoriji centralne Srbije 14. juna.

- Na putu za Kraljevo, gde se očekuje da se trojica policajaca Rifat Zekja, Bećir Sefi i Mustafa Šemi ponovo pojave pred sudom - naveo je Hadžoli na Fejsbuku.

On je napisao da policajci moraju odmah da budu pušteni, inače bi, tvrdi, "to bila pravda po srednjovekovnom standardu" - tvrdi.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu sud je 16. juna odredio do 30 dana pritvor za Sefija (58), Zekju (48) i Šemija (62), koji su uhapšeni 14. juna u selu Gnjilica.

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenu istrage protiv trojice osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili po jedno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija.

Sva trojica uhapšenih su bili pod punom ratnom opremom, naoružani sa tri automatske puške, municijom, mapama, GPS uređajima i drugom opremom.

Trojica pripadnika tzv. kosovske policije su službenim vozilom marke "dačija daster" došli do alternativnog prelaza Tresava-Batnjik, ostavili vozilo i nastavili dalje peške putnim pravcem Orahovo-Gnjilica gde su locirani i uhapšeni od posebne antiterorističke jedinice MUP-a.

Podsetimo,Strepnja i neizvesnost se osećaju na svakom koraku pogotovo uoči Vidovdana. Upravo zbog napete situacije, prvi put posle 1999. parastos kosovskim junacima neće biti služen na Gazimestanu, već u manastiru Gračanica.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milos

26.06.2023 11:14

Pristina ce uraditi sve da protera Srbe sa Kim i zato napadaju hapse i matletiraju Srbe na Kim, Srbija ce svoj narod na Kim da odbrani od zlocinca, Aljbina Kurtija

Miljan

26.06.2023 11:15

Kurti se mora zastaviti

Marinko

26.06.2023 11:16

Kurti se sprema za svpj krvav pir , protiv Srba, Medjunarodna zajednica mora da reaguje sto pre