BOLESNA MRŽNJA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Optužili vlast za utapanje dece!

Autor:

Vesti

08.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U standardnom maniru bolesne mržnje, Šolakov tabloid Nova je dosegao dno kada je zloupotreba tragedije u pitanju.

BOLESNA MRŽNJA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Optužili vlast za utapanje dece!

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Šolak

Posle prozivanja države zbog tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca, sada im je vlast kriva i za utapanje dvojice 16-godišnjih dečaka na Adi Ciganliji!

Naime, dok cela Srbija oplakuje dva mlada života, autor je u sramnom tekstu pod naslovom "Naopaki sistem odnese još dva mlada života" krivca ponovo našao u policiji.

- Čemu služe školski policajci i policajci uopšte ako nisu bili sa decom na Adi. Zar nijedna ekipa iz komunalne milicije nije mogla da provede dan na tom i na ostalim mestima gde se mladost okuplja. Kako se niko ne seti da Žandarmerija i ronioci malo vežbaju tog dana. Onako, da se vidi da su tu. Šta je falilo i da se ekipa Hitne pomoći parkira u blizini - optužuje Nova, tabloid Dragan Šolaka.

Umesto saosećanja sa roditeljima i drugovima nesrećno stradalih dečaka, autor i ovim povodom traži ostavke vrha policije, a apel maturantima da izbegavaju kupanje na mestima gde nema spasilaca naziva ciničnim.

U naletu mržnje bez ikakvih kočnica konstatuje da su građani, eto, prepušteni sami sebi i da se to ne bi desilo da nije bilo skraćenja školske godine?!

Ako je i od Šolakovih medija - previše je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (20)

Loading
Vladimir

08.06.2023 12:40

Tajkunski mediji su dotakli dno novinarske etike i izazvali bes građana.

Nana

08.06.2023 14:14

@Vladimir - Zalosno je šta opozicija radi na račun tragedija koje su nas pogodile.

Aca

08.06.2023 12:41

Tajkunski mediji non stop plasiraju lazi kako bi naneli stetu Vucicu.