BRUKA! OPOZICIJA DELILA LAŽNE SNIMKE: Otkriveno kako su pokušali da obmanu građane (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.06.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji i opoziciona propagandna mašinerija u prethodnom periodu lansirali su veliki broj lažnih vesti

BRUKA! OPOZICIJA DELILA LAŽNE SNIMKE: Otkriveno kako su pokušali da obmanu građane (VIDEO)

Foto: Printscreen

Ovo je još jedan od dokaza da opozicija ne preza ni od čega kako bi se dočepala fotelja i nastavila svoj nečasni posao izdaje i rasprodaje Srbije, koji su obavljali od 2000. do 2012. godine.

Tajkunski mediji i opoziciona propagandna mašinerija u prethodnom periodu lansirali su veliki broj lažnih vesti koje su, između ostalog, širili i na društvenim mrežama. Jedna od tih izmišljotina je video snimak na kojem se vidi kako nepoznati mladić navodno deli novac devojkama koje idu na veliki skup „Srbija nade“, koji je održan 26. maja u Beogradu.

 

@icefactory.rs Dečko deli pare u busu part 2. DA LI SI PROBAO FITONE SLADOLED? 🍦😍 POSTANI I TI DEO ICEGIRL TIMA❗kod nas je isplata odmah 😊 VIDIMO SE ZA VIKEND U BEOGRADU I NOVOM SADU ❤️ #novisad #beograd #sladoled #promocije #letnjiraspust ♬ original sound - ICE FACTORY 🍦🎀

 

Zanimljivo, lažni snimci koje je opoziciona propagandna uporno delila na društvenim mrežama, često je pratio i tekst koji je očigledno pisao neko sa hrvatskog govornog područja, što ne treba da čudi s obzirom i da se jedne od glavnih opozicionih, tajkunskih novina štampaju baš u Osijeku.

Ipak, kako kaže naš narod, u laži su kratke noge. Naime, snimak koji je kružio društvenim mrežama ispostavio se kao lažan. Odnosno, mladić jeste delio novac, ali ne za odlazak na bilo kakav skup, nego za snimanje reklame za proteinski sladoled. 

To je, u svom video snimku, potvrdila i kompanija koja prodaje sladolede na ulicama Beograda i Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (246)

Loading
Maja

07.06.2023 21:39

Opozicionari su lazovi prve klase.

Nikola

07.06.2023 21:39

Govna opoziciona, spremni su na sve zarad malo politickih poena!

Milica

07.06.2023 21:40

Olosi iz opozicije se samo bave lazima i obmanama. Katastrofa.

Zora

07.06.2023 21:41

Sramota je kakvim lažima se služi opozicija. Nemaju niti malo stida! Nisu valjda mislili da će njihove laži ostati neotkrivene?!