KAKVI LAŽOVI! TAJKUNSKI MEDIJI MONTIRALI LAŽNI SNIMAK ANI BRNABIĆ: Pokušali da ga okrenu u svoju korist, ali ovo je ISTINA (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji su još jednom pokazali sve svoje veštine spinovanja i izvrtanja stvarnosti

KAKVI LAŽOVI! TAJKUNSKI MEDIJI MONTIRALI LAŽNI SNIMAK ANI BRNABIĆ: Pokušali da ga okrenu u svoju korist, ali ovo je ISTINA (VIDEO)

Foto: Direktno, Tanjug/SLOBODAN MILJEVIĆ

Premijerka Ana Brnabić danas je zaključila raspravu o prvoj tački posebne sednice, tako što je pozvala sve građane Srbije na sutrašnji skup nade u Beogradu, ispred Narodne skupštine.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da su tajkunski mediji još jednom pokazali sve svoje veštine spinovanja i izvrtanja stvarnosti, te su isekli snimak premijerke Brnabić i pokušali da ga okrenu u svoju korist.

Foto: Direktno,

 

 

Naime, iako se predstavljaju kao neko ko je za smirivanje tenzija u društvu, pomirljiv ton, bez nasilja i neistina, još jednom su sami sebe demantovali. Ana Brnabić je, prema sopstvenim rečima, kao premijerka svih građana u skupštini nedvosmisleno rekla da “je premijerka svih građana” da poziva poslanike da “pozdrave sve skupove koji se održavaju u našoj zemlji jer su odraz demokratije” i da “su građani dobro došli i na skup protiv nasilja u subotu”. Ona je zatim nastavila svoj govor ali su “nezavisni mediji” tu videli priliku za spinovanje i napravili video u kome se tu njen govor završava. Evo šta je premijerka rekla:

- Ja u svoje ime želim dakažem građanima da su uvek svi dobrodošli na skup protiv nasilja u subotu. Da, svakako, sa moje strane, ja ću biti tamo pa želim da pozovem građane, jer je to skup koji ja osećam bliže svom srcu – skup nade, skup jedinstva i želim da ih pozovem da dođu u petak, i da pokažemo da postoji Srbija nade i da postoje stvari koje su iznad politike i da su u ovoj zemlji jednaki - poručila je Brnabić.

I eto, kada predsednica Vlade kaže da je premijerka svih građana, da poštuje sve skupove, da iskazuje puno poštovanje GRAĐANIMA koji protestuju na skupovima protiv nasilja, kada kaže da su svi dobrodošli u Beograd na bilo koji skup – opet ne valja. Ne samo da određeni deo javnosti njene reči neće čuti, već će ih namerno zloupotrebiti i pokušati da stvore dodatne podele u društvu. Ali će već u subotu bitina prvoj liniji fronta i reći da neki mediji govore neistine, da trebaju biti ugašeni itd…

Uostalom, pogledajte sami kompletan video snimak i odlučite da li ćete više verovati svojim očima i ušima ili tajkunskim medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (57)

Loading
Jelena

25.05.2023 16:50

Pa lažu tajkunski mediji kao i uvek. Izvrću istinu.

Jelena

25.05.2023 16:52

Pa oni tajkunski mediji uvek izvrnu istinu.

Milenko

25.05.2023 16:53

Izvrću premijerkine reči.

Ana

25.05.2023 16:58

Opozicija je govno odvratno lazljivo