PREMIJERKA ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Postoji samo jedna Srbija - Srbija nade! Čemu ovolika nervoza oko jednog skupa?!

Autor:

Vesti

24.05.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oštro je odgovorila opozicionim medijima!

PREMIJERKA ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA: Postoji samo jedna Srbija - Srbija nade! Čemu ovolika nervoza oko jednog skupa?!

Foto: RTS/printscreen

Da je nervoza među redovima opozicije, kao i u medijima koji su njima naklonjeni , od najvećeg skupa koji se održava 26.maja već krenula i više je nego jasno. 

Upravo to dokazala je naslovna strana dnevnog tabloida ,,Danas" koja glasi ,,Spiskovi, ucene i pretnje koje dosad nisu viđene", aludirajući na najveći skup koji će se 26. maja održati u Beogradu, gde se očekuje oko 200.000 hiljada ljudi.

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je odgovorila na ovaj izliv besa, postavljajući pitanje čemu tolika nervoza među opozicionim medijima?

- Još samo dva dana do skupa koji će pokazati da ne postoje dve Srbije, kako neki stalno potenciraju, njih ,,lepih, pametnih i slobodnih" i nas ,,ružnih, glupih i potčinjenih" (sendvičara). Postoji samo jedna Srbija - Srbija nade! Čemu ovolika nervoza oko tog jednog skupa?! Vidimo se 26. maja - napisala je premijerka na svom Tviter nalogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (69)

Loading
Nevena

24.05.2023 10:59

Nervozni su jer će narod podržati Vučića.

Milan

24.05.2023 11:04

Opozicija je nervozna zato sto ce u petak ceo svet videti da vecina gradjana Srbije podrzava politiku predsednika Vucica.

Milenko

24.05.2023 11:11

Javlja se ogromna nervoza među opozicijom. Nervozni su zato što ih čeka more ljudi koji žele svetlu budućnost za sve, koji su za jedinstvo, za Srbiju nade, za Srbiju bez podela i mržnje.

Slavisa

24.05.2023 11:15

Nervozni su zato sto znaju da ce u Beograd 26.maja doci cele Srbija da podrzi predsednika Vucica.