NANELI U TRANSU! Košarkaš Partizana u LUDOM NOĆNOM PROVODU sa poznatim reperom! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.05.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera je bila na nivou.

NANELI U TRANSU! Košarkaš Partizana u LUDOM NOĆNOM PROVODU sa poznatim reperom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Džejms Naneli brzo je ušao u srca navijača Partizana.

Ima Naneli fenomenalnu sezonu gde je u Evroligi prosečno beležio 9.2 poena, 2.1 skok i 1.8 asistenciju uz indeks korisnosti 8.8 i AdmiralBet ABA ligi gde ima učinak od 9.4 poena, 2.2 skoka i 1.7 asistencije uz indeks okruglo deset, ali ne može da bude u potpunosti zadovoljan jer do sada nije osvojio trofej, a porazom od Reala iz Madrida posle pet mečeva nije stigao ni do fajnal-fora elitnog evropskog takmičenja.

Ipak, on je našao način da preboli eliminaciju od Reala, pa je tako snimljen u noćnom provodu na nastupu poznatog repera Devita koji mu je čak posvetio pesmu tom prilikom.

 

 

Devito je svoj hit "Mame mi" prilagodio košarkašu Partizana, te je u svoju pesmu ubacio prezime Naneli što je obradovalo Džejmsa, ali i sve prisutne.

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i postao je viralan, a vidi se da je Amerikanac definitivno zavoleo Beograd i noćni život naše prestonice.

Sada Nanelija i njegove saigrače čekaju nova iskušenja, ovog puta u polufinalu AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Početak ove serije zakazan je za nedelju 28. maj od 19.30 u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading