NIKOLIĆ: LEŠINAR OBRADOVIĆ SE RADUJE SVAKOM PROBLEMU SRBA SA KIM

Autor:

Vesti

30.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke navodi kako lider Dveri poput lešinara, dodaje još tereta na tešku situaciju na severu KiM.

NIKOLIĆ: LEŠINAR OBRADOVIĆ SE RADUJE SVAKOM PROBLEMU SRBA SA KIM

Foto: SNS

Milica Nikolić članica Predsedništva Srpske napredne stranke oštro je odgovorila na istupanje Boška Obradovića, lidera pokreta Dveri, povodom situacije na KiM.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Kada antidržavni elementi, poput kolubarskog lopova- Boška Obradovića, sa Dedinja predlaže da se prekinu pregovori kada je u pitanju KiM, onda je svima potpuno jasno šta ta baraba misli i našem narodu i našoj državi. Kao što je onomad donosio krpe u Skupštinu, izazivajući nasilje i cirkus, baš kada je na dnevnom redu bio izveštaj o pregovaračkom procesu, nastavlja po istom. Kada je našem narodu na KiM najteže, dok pucaju na ljude koji golim rukama brane svoja ognjišta, on dodaje još tereta. Pa umesto da napada Kurtija, napada Srbe.

Jedan dan bi bio mnogo da ovakva neodgovorna bitanga gurne zemlju u ambis.

Pravi lešinar, koji se svakom problemu Srba na KiM raduje, nalazeći tako temu na kojoj će kupiti jeftine političke poene. A stao je taj i ruku pod ruku sa onima koji su KiM na tacni predavali da zloupotrebljava mrtvu decu, opet političkog poena radi. Stao je i ruku pod ruku sa Milošem Francuzom kome zbog tolikog “patriotizma” nikada nije palo na pamet da vrati francuski pasoš.

Predsednik Aleksandar Vučić je posle sumanutih odluka koalicionih partnera ove antidržavne bitange, a kojima su utabavali stazu nezavisnosti lažne države, vratio pitanje KiM za pregovarački sto. Nije dozvolio, i neće nikada, progon svog naroda i jasno svima, na svakom mestu, ističe da želimo normalizaciju odnosa uz jasno podvlačenje naših crvenih linija. I toliko puta je ponovio- nema priznanja nezavisnosti lažne države i nema članstva lažne države u UN. I zna to naš narod na KiM, koji predsedniku Vučiću daje najveću podršku. Daje podršku zato što zna- da je on jedini garant mira i stabilnosti i jedini bedem koji nikada neće dozvoliti pogrom i ubijanje našeg naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Zozo

30.05.2023 14:32

Obradovic najveci neprijatelj srpskog naroda

Jana

30.05.2023 14:33

Kakve su to patriote kada jedva čekaju da ove tragedije i krizne situacije da kao skupljaju politike poene. Samo likuju nad nesrećama i grabe ,dajte resenja neka pametna s ne da nam solite pamet.

Aca

30.05.2023 14:35

Obradovic radi za strane tajkune to je jasno kao dan.

Tijana

30.05.2023 15:08

Sramno je koliko Obradovic i opozicija zele i vole kada se Srbima na KIM desava nesto lose i grozno, to prelazi u bolest mrznje.