PRVI SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA SRBE U ZVEČANU: Opšti HAOS ispred zgrade opštine, pripadnici KFOR ne prestaju da bacaju suzavce i šok-bombe! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.05.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je incident između okupljenih Srba i KFOR-a.

PRVI SNIMAK JEZIVOG NAPADA NA SRBE U ZVEČANU: Opšti HAOS ispred zgrade opštine, pripadnici KFOR ne prestaju da bacaju suzavce i šok-bombe! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Srbi u Zvečanu koji se nalaze ispred zgrade opštine su napadnuti, a ima povređenih. Naš reporter Kosseva javlja da lete šok-bombe na sve strane i da se čuje pucnjava, a napad je izvršio KFOR.

U toku je incident između okupljenih Srba i KFOR-a. Bačen je suzavac. KFOR zahteva da se oslobodi prolaz za vozila specijalne jedinice Kosovske policije da napuste mesto ispred opštine, što Srbi nisu dozvolili, uprkos pozivima Srpske liste. Oni traže da svi specijalci izađu iz zgrade.

Kako saznaje Republika, ranjeno je dvoje Srba, a KFOR je napao i Igora Simića.

Samo nekoliko minuta pre toga, Igor Simić, predstavnik Srpske liste pozvao je građane, kojih je više od hiljadu, okupljene ispred zgrade Opštine u Zvečanu, da mirno sednu na tlo, sa podignutim rukama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (34)

Loading
iva

29.05.2023 18:00

Nevin narod strada,dokle vise.Toliko o KFORU.

Andjelka

29.05.2023 18:00

Dokle vise,ništa im nije sveto.

Cedomir

29.05.2023 18:05

Nadajmo se da će razum prevladati, da ćemo uspeti da sačuvamo mir.oramo po svaku cenu zaštiti nas narod.

Jelena

29.05.2023 18:06

Kfor,dno dna,opametite se i ne napadajte neduzne ljude.