Vrhovni javni tužilac u radnoj poseti Evrodžastu

Autor:

Vesti

16.05.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru ove posete, održan je sastanak sa predsednikom Evrodžasta, Ladislavom Hamranom, koji je pohvalio saradnju Republike Srbije sa Evrodžastom.

Vrhovni javni tužilac u radnoj poseti Evrodžastu

Foto: Republika.rs

Zagorka Dolovac u Evrodžastu

Vrhovni javni tužilac, Zagorka Dolovac, zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva pravde, Bojanom Sćepanović, učestvovala je na inauguralnoj konferenciji projekta Evrodžasta WB CRIMJUST, kojim se pruža podrška za operativnu krivično-pravnu saradnju u prekograničnim predmetima organizovanog i drugog teškog kriminala na Zapadnom Balkanu.

U okviru ove posete, održan je sastanak sa predsednikom Evrodžasta, Ladislavom Hamranom, koji je pohvalio saradnju Republike Srbije sa Evrodžastom i zahvalio se na naporima koje državni organi Republike Srbije ulažu u zajedničku borbu protiv kriminala, o čemu svedoče uspešni ostvareni rezultati.

Republika

Foto: Republika.rs

Zagorka Dolovac sa predstavnicima Evrodžasta

Vrhovni javni tužilac, Zagorka Dolovac, učestvovala je takođe na sastanku kolegijuma Evrodžasta, na kome se  obratila evropskim kolegama, zahvaljujući se na uspešnoj međunarodnoj saradnji i dostavljanju dragocenih informacija i dokaza Republici Srbiji u krivičnim predmetima od najvećeg društvenog značaja i izrazila posvećenost nastavku i daljem unapređenju ove plodonosne saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading