Republički javni tužilac i ministarka pravde održale sastanak sa predsednikom EVRODŽAST-a! Izuzetno dobra saradnja sa srpskim tužilaštvom!

Autor:

Vesti

21.04.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, zajedno sa ministarkom pravde, Majom Popović, održala je radni sastanak u Republičkom javnom tužilaštvu sa predsednikom EVRODŽAST-a, gospodinom Ladislavom Harmanom, u sklopu aktivnosti koje naše najviše tužilaštvo obavlja u oblasti međunarodne saradnje u borbi protiv kriminala.

Republički javni tužilac i ministarka pravde održale sastanak sa predsednikom EVRODŽAST-a! Izuzetno dobra saradnja sa srpskim tužilaštvom!

Foto: Ministarstvo pravde

Tokom sastanka republički javni tužilac je istakla izuzetno dobru saradnju koju javna tužilaštva naše zemlje ostvaruju sa EVRODŽAST-om kao institucijom Evropske unije za brzu saradnju u suzbijanju međunarodnog organizovanog i teškog kriminala, i koja je do sada pružila izuzetne rezultate u svim oblastima kriminaliteta, a posebno onog koji potiče iz nasilnih grupa i trgovine nelegalnim narkoticima.

Foto: Ministarstvo pravde

 

Predsednik EVRODŽAST-a gospodin Hamran, je potvrdio da saradnja sa republičkim javnim tužilaštvom predstavlja jedan od najuspešnijih primera međunarodne saradnje između ovog tela Evropske unije i zemalja koje još nisu članice, i čiji rezultati mogu predstavljati pozitivan primer u borbi protiv kriminala koja ne poznaje granice i zasniva se na visoko-profesionalnom i ravnopravnom odnosu i saradnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading