Viki i Popović postali POSLOVNI PARTNERI! Folkerka prodaje Sašine stanove, ovo su detalji

Autor:

Zabava

21.04.2022

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković i Saša Popović su poslovni partneri, isplivali detalji saradnje.

Viki i Popović postali POSLOVNI PARTNERI! Folkerka prodaje Sašine stanove, ovo su detalji

Foto: ATA Images

Viki Miljković i Sašu Popovića sarađuju zajedno na nekretninama. Naime, pevačica i TV mag započeli su zajednički biznis, a tiče se izgradnje luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi, koji je Popović već započeo od novca koji je zaradio nakon prodaje svojih deonica u "Grand" produkciji.

Foto: ATA Images

Saša Popović bivši direktor Granda

Kurir tvrdi da kompanija čiji je direktor Dragan Tašković Taške, a zastupnik je i Violeta, odnedavno je postala prodavac stanova koje na Bežanijskoj kosi gradi Saša.

Na zvaničnom sajtu Violetine agencije, ona i njen suprug su oglasili prodaju čak 280 stanova, 48 lokala i 500 parking mesta.

Foto: ATA Images

Viki Miljković pevačica

Pored prodaje stanova, kompanija Viki i Tašketa biće zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, u sklopu kompleka. Kako se navodi, cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra, a većina stanova je već rasprodata. Međutim, useljenje u stanove očekuje se tek za oktobar naredne godine.

Foto: ATA Images

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške supružnici

Ovaj kompleks je lociran na ulazu u Bežanijsku kosu, nedaleko od vile Saše Popovića i Suzane Jovanović. U sklopu ovog kvarta biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati teretanu i bazen za buduće stanare. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa obezdeđenjem, piše pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading