KENA PLJUJE PO OPOZICIJI: Žele da nastave sa pljačkom naroda!

Autor:

Vesti

12.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Milojičić Kena predložio je moratorijum na izbore u trajanju od 10 godina

KENA PLJUJE PO OPOZICIJI: Žele da nastave sa pljačkom naroda!

Foto: youtube.com/N1

Predsednik stranke Srpska levica, Radoslav Milojičić Kena javnosti je predstavio program za rešenje krize izazvane politizacijom zločina od strane lidera dela opozicije, ličnim ambicijama i interesima koje su u suprotnosti sa nacionalnim i državnim.

Radoslav Milojičić Kena predložio je moratorijum na izbore u trajanju od 10 godina. Na sve funkcije u državi dekretom, bez prava odlučivanja naroda, postaviti nenarodne predstavnike.

Za premijera Dragana Đilasa, koji se u vreme vršenja vlasti obogatio za preko 500 miliona evra, a zadužio je zemlju i kupovinom i plasiranjem prava na emitovanje rijaliti programa.

Najpodesnija je Marinika Tepić da vodi ministarstvo spoljnih poslova i nastavi započeto zalaganjem i glasanjem da se Srbija proglasi za genocidni narod. Spremnost da proliva tuđu krv pokazao je više puta Boško Obradović i sposobnost da štiti samo svoje stranačke interese može da razvija i unapređuje kao ministar odbrane. Obradović koji je motornom testerom upao na RTS a, Skupštinu Srbije razbijao srpskom zastavom za koju su milioni naših oceva, dedova i pradedova dali živote danas govori o nasilju. Ministar finansija svakako treba da bude Vuk Jeremić, obzirom da je i CIA zapanjena količinom mahinacija i pronevera u kojima je učestvovao.

Svako ko ima dilemu ili smatra da su postupci, ideje i namere ovih političara časne i u korist države i naroda, neka se osvrne na način na koji je ubijena Demokratska stranka. Opterećenje dugovima, preuzimanje ljudi, katanac na prostorijama, beznačajna društvena uloga. To nije sporadična greška, već jedini način na koji ovi politikanti uništavaju Srbiju bogateći se i deleći je kao plen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Sanja

12.05.2023 15:14

Tačno. Žele da se vrate na vlast kako bi ponovo pljačkali.

Ljubicica

12.05.2023 15:35

Srbija je pokazala da i u najtežim danima za sve nas išli smo napred. Nismo bili po ulicama kao opozicija, koristili tragedije nego su predsednik i vlada donosili mere da se takvo nešto više nikada ne desi..

Nana

12.05.2023 15:35

Jednom su je opustosili, više neće imati priliku za tako nešto.

Milenko

12.05.2023 15:37

Opozicija bi da ruši, blokira, maltretira. Predstavnici opozicije manipulišu narodom i žele da preko ulice dođu na vlast, nikako na izborima, jer znaju da nemaju šanse protiv Vučića.