TOTALNA PAPAZIJANIJA U OPOZICIJI - UJEDAJU SE ZA SVAKU SITNICU: Zaratili Samardžić i Pešićeva, Marinika je razlog! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.04.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Samardžić i Vesna Pešić zaratili su na društvenim mrežama zbog potpredsednice SSP, da stigli do Mila, Dačića...

TOTALNA PAPAZIJANIJA U OPOZICIJI - UJEDAJU SE ZA SVAKU SITNICU: Zaratili Samardžić i Pešićeva, Marinika je razlog! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Mohikanac Srb, Nebojša Manidić, Tankug-Jadranka Ilić

Opozicionari istoričar Nikola Samardžić i sociološkinja Vesna Pešić ušli su u fajt na društvenoj mreži Tviter zbog potpredsednice SSP Marinike Tepić. Ruku na srce kao da Pešićevoj treba poseban razlog da se svađa po društvenim mrežama, ali da se vratimo na konkretan slučaj. 

Foto: ataimages

Potpredsednica SSP Marinika Tepić

Samardžić je podelio video Marinike Tepić i SSP gde se oni zahvaljuju Novosađanima što su podržali program "Pravac Evropa", kao i da oni žele od Srbije da naprave Evropu, uz komentar: 

- U Novom Sadu ligašica u Nikšicu litijašica.

 

 


Vesna Pešić je reagovala na ovu objavu opaskom da se stiče utisak kao da mu je Crna Gora iz oka ispala.  

- Kad je bila litijasica. Dokle ta Crna Gora kao iz oka da vam je ispala. I Milo koga cenim, ali da li da ga proglasite za dozivotnog. Krenuli su napred, imali demokratske izbore o kojima mi mozemo samo da sanjamo. Žalosno je koliko pakosti prema boljima - napisala je Pešićeva. 

 

 

Samardžić joj je repolicirao: 

 

 

- Neka ste Vi u pravu. I kad vređate, Vi i na to imate pravo, i kad su insinuacije na Đukanovića na razini Dačića. Ali tamo ima onih koje poštujem i koji su mi bliski i delim njihove stavove i strahove. Štaviše me ne interesuje koja je strana navodno ispravna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading