Ugroženo Marinikino mesto prve preletačice Srbije! OD SPS, PREKO JEREMIĆA...DO PONOŠA!

Autor:

Vesti

09.07.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Vukomanović, bivša člnaica SPS, sada je Ponoševa bliska saradnica.

Ugroženo Marinikino mesto prve preletačice Srbije! OD SPS, PREKO JEREMIĆA...DO PONOŠA!

Foto: N1 printscreen

Dugo je na tronu prve preletačice Srbije, bez ikakve konkurencije, bila Marinika Tepić potpredsednica Stranke slobode i pravde, ali čini se da to neće trajati još dugo, budući da rame uz rame sa njom, po svemu sudeći, može da stane Dijana Vukomanović.

Vukomanovićeva je bivša članica SPS, koja je pomenutu stranku napustila zbog ukora koji je usledio nakon obračuna sa stranačkom koleginicom Ivanom Petrović.

Ova nekadašnja Dačićeva miljenica ušla je u otvoreni "fajt" sa Petrovićevom davne 2016. godine, u kom je deblji kraj izvukla upravo Vukomanovićeva.

Tada kreće njena preletačka karijera.

Naime, bivša članica SPS nakon incidenta sa koleginicom rešila je da se skrasi u stranci Vuka Jeremića, i 2017. godine podrži njegovu kandidaturu, ali je i to bilo kratkog roka.

Sudeći prema najnovijim izjavama za N1, u emisiji "Novi dan", Vukomanovićeva je našla novo krilo pod koje će da se skloni, a to je Zdravko Ponoš, koji je nedavno osnovao svoj pokret - Srbija centar (SRCE).

Republika

Foto: N1 printscreen

Dijana Vukomanović prilikom gostovanja na N1

Prilikom gostovanja na N1, Vukomanovićeva je iznela i stav prema Rusiji i krizi u Ukrajini.

- Moramo biti svesni da smo u senci neke zavese između istoka i zapada, između Evrope i EU, i Rusije, koja se povlači od Baltičkog mora do Crnog mora. Prosto, nismo u stanju da biramo geopolitičko ili geostrateško mesto i zato mislim da je Evropa i EU integracije jedan moderan, realan politički izbor - navela je Vukomanovićeva.

Bivša članica SPS pozvala se na Ponoševe reči, sa kojima se potpuno slaže, a tiču se odnosu koji Srbija ima prema Rusiji.

- Tako da uvažavamo činjenicu velikih prijateljskih osećanja i odnosa sa Rusijom, ali i Ponoš se u svojoj predsedničkoj kampanji vrlo jednostavno odredio i prema invaziji tj. agresiji u Ukrajini i takođe rekao da je pridruživanje nekom paketu sankcija prema Rusiji jednostavno u našem srpskom nacionalnom interesu - zaključila je Vukomanovićeva.

Zbog ovih reči Tviter je nije štedeo, pa su usledili komentari u kojima se jasno sugeriše na njene stavove koji se menjaju u skladu sa strujom kojoj se priklanja.

- Ne zna gde će i u kojoj partiji sa sobom, a zna šta je dobro za sve nas

- Stara koka, promenića ona još sponzora

- Ljuljanje, talasanje uzbrdo je govor talašike a ne mozga 

To su samo neki od komentara na video u kome govori Vukomanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading