LICEMERJE I BEZOBRAZLUK ĐILASOVE MARINIKE: Napadaju Vučićevu porodicu, a žele od sebe da naprave žrtve!

Autor:

Vesti

09.01.2022

21:22

Desna ruka lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić pokazala je svoje licemerje i bestidni bezobrazluk po ko zna koji put u svojoj političkoj karijeri i životu.

LICEMERJE I BEZOBRAZLUK ĐILASOVE MARINIKE: Napadaju Vučićevu porodicu, a žele od sebe da naprave žrtve!

Tanjug/TANJA VALIČ

Tepićeva želi da sebe i svog šefa Đilasa prikaže kao žrtve, dok se u medijima pod njihovom kontrolom svakodnevno napada porodica predsednik Srbije Aleksandra Vučića.

Predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću godinama napadaju decu i celu porodicu, ubistvom je prećeno i najmlađem sinu, ćerki silovanjem, najstariji Danilo je stotinama puta razapet na najbrutalniji način baš u Marinikinim i Đilasovim medijima, a sad se Marinika našla da kuka da je njen Dragan ugrožen.

Nije Marinika, ne brini, Đilas je svakim danom sve bogatiji, to je jedino što njega muči u zivotu. Do podrške naroda mu ionako nije stalo, on bi samo fotelju, ko god da mu je donese donese.

- Pink upravo pomerio sve granice hajke na Dragana – pustili su jezivi film koji je Vučićeva fabrika zla jutros prvo plasirala preko njegovih tabloida.Da,to pokazuje da Vučić jeste ranjen, ali ranjeno zlo je najopasnije! Ako se Draganu išta dogodi, motiv ima samo Familia - napisala je Tepićeva na svom Tviter nalogu.

Printscreen

 

Bonus video:

Komentari (8)

Loading
Aaaa

09.01.2022 21:41

Vlast radi, opozicija preti, svako prema svojim mogućnostima.

Marko

09.01.2022 22:58

Ova žena želi da mu se desi nešto, bože, bože strasmo

Sandra

10.01.2022 09:28

Sami napadaju sve redom pa su oni zrtve, boze ni sami ne znaju vise sta zele!

Anica

10.01.2022 09:30

Sta bi bilo da njih napada neko kao oni Vučica!