NATO GENERAL PREŠAO SVAKU GRANICU! Krivi Vučića i vlast za pobijenu decu!

Autor:

Vesti

08.05.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Ponoš, lider Pokreta Srce i nekadašnji načelnik Generaštaba dotakao je dno,

NATO GENERAL PREŠAO SVAKU GRANICU! Krivi Vučića i vlast za pobijenu decu!

Foto: Printscreen/Twitter

Nekadašnji načelnik Generalštaba i lider Pokreta Srce Zdravko Ponoš okrivio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića za dva masovna ubistva koja su Srbiju zavila u crno.

Da ne preza ni od čega i da nema ni stida ni srama, poznato je i od ranije, ali je ovaj put nato general otišao korak dalje.

Naime, Ponoš je na svom Tviter naloigu napisao da se oružje kojim su deca ubijena ,,punilo zlom već deceniju" čime je kao direktnog krivca za sve što desilo označio predsednika Srbije i vlast.

- Neće nas izlečiti ni kad bi sve oružje oduzeli i sve sociopate smestili iza brave, dok god nam sudbinu kroji onaj ko je otključao i zajahao zlo - napisao je Ponoš.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nikola

08.05.2023 21:05

Ovaj monstrum je izgubio svaki kompas. Mrznja ga izjeda.

Naka

08.05.2023 21:06

Sram da bude jednog bivšeg generala, pa to je zaista neočekivano! Narod treba da se probudi i da ne dozvoli više opoziciji da ih mažu i lažu!

Sanja

08.05.2023 21:09

Ponoš se po ko zna koji put pokazao kao odvratni lažov. Vreme je tuge i treba dostojanstveno žaliti a ne insistirati na divljoj političkoj borbi kao što radi Ponoš i njemu slični.

Jela

08.05.2023 21:09

Da li si ti realan čoveče, šta ti pričaš