SRAMNO PONAŠANJE SRĐANA NOGA: Ovako se vešalima i puškom bori protiv nasilja - sa Jeremićevim čovekom spremao napad na Skupštinu!

Autor:

Vesti

08.05.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Nogo je naveo da je vešala poneo na protest

SRAMNO PONAŠANJE SRĐANA NOGA: Ovako se vešalima i puškom bori protiv nasilja -  sa Jeremićevim čovekom spremao napad na Skupštinu!

Foto: Printscreen/Tviter

Srđan Nogo

Za stravične zločine koji su Srbiju zavilo u crno prethodnih dana nekima u opoziciji kriva je "Zadruga", rijliti jedne privatne televizije, krivi novinari, kako kažu režimskih medija, pa su pozvali ljude da na protest protiv nasilja. A nije im kriv dojučerašnji poslanik Dveri Srđan Nogo objavio je na svom Tviter nalogu sliku na kojoj se vidi kako nosi improvizovana vešala.

U natpisu koji prati fotografiju, Nogo je naveo da je vešala poneo na protest.

Sledeći put se odlučio za radikalnije poteze, pa zapretio poslaniccima  i puškama, a taj monstruozni plan trebalo je da provede na dan konstituisanja novog saziva parlamenta!  Nogo je sve šokirao kada je tokom protesta izvadio pušku za pejntbol, uperio je u parlament kao da puca i tako se slikao.

 

 

- Ja sam spreman za pejntbol puškaranje. Ko nema pejntbol pušku, mogu i praćke, baloni s farbom, jaja, paradajz. Pošto ovi stida nemaju, da ih mi obojimo i obeležimo - poručio je Nogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading