NA PUTU SAM ZA NJUJORK, ZVAĆU ZAGRAĐANINA ČIM SE VRATIM: Dačić se oglasio o skandalu ćerki funkcionera SPS!

Autor:

Vesti

28.04.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić, lider SPS, koga je vest o skandalu koji su izazvale ćerke njegovog funkcionera Vladana Zagrađanina- vikale službenici AV, AV, zatekla u Njujorku, kaže da je iznenađen, ali da je njihov odnos prema Vučiću pozitivan.

NA PUTU SAM ZA NJUJORK, ZVAĆU ZAGRAĐANINA ČIM SE VRATIM: Dačić se oglasio o skandalu ćerki funkcionera SPS!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ivica Dačić u razgovoru za Republiku kaže da je iskreno iznenađen time što čuje. 

- Na putu sam, u Njujorku (zasedanje UN), ne znam šta se desilo, zvaću Zagrađanina kad se vratim. Iznenađen sam. A naš odnos prema Vučiću je pozitivan - kaže Dačić. 

Podsetimo, ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina, Anja i Mia vređale su i pretile batinama policijskoj službenici koja ih je upozorila na neprimereno ponašanje.

- Anja i Mia Zagrađanin su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontorlu, službenica ih je upozorila, a one su tada počele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama - pisao je Informer.

Foto: ST/D.KADIĆ

 

Kako dalje dodaje, njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem dogadaj je klasifikovao kao krivično delo.

Zagrađanin je bio prisutan i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takođe nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića.

Zagrađanin: To su gluposti

- To su gluposti, dete jeste prošlo ispod trake i vratilo se nakon upozorenja, taman posla da je bilo vređanja i pretnji, postoje svedoci, ja nisam bio konkretno baš na tom mestu ali supruga jeste - odgovara na naša pitanja funkcioner SPS uz poruku da će tražiti od ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića da izda nalog za tonski i video zapis sa aerodroma. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

28.04.2023 16:43

Zasto se pridaje znacaj ovom Zagradjaninu? Nikada nisam cuo da je on uradio nesto dobro. Naprotiv, svo zlo dolazi iskljucivo od njega. Ivica pravi kardinalne greske dozvoljavajuci ovom da upravlja Sps-om.