62. Dragačevski sabor trubača raspisao konkurs za DJ-eve i muzičke producente "Kako zvuči beat u Guči!"

Autor:

Zabava

28.04.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konkurs je namenjen talentovanim kreativcima, spremnim da pokažu svoje umeće i talenat!

62. Dragačevski sabor trubača raspisao konkurs za DJ-eve i muzičke producente "Kako zvuči beat u Guči!"

Foto: Promo

Sabor Trubača u Guči

62. Dragačevski sabor trubača u Guči, koji će se ove godine održati od 11. do 13. avgusta u organizaciji Opštine Lučani, KC Guča, TO Dragačevo i Skymusic-a raspisao je danas Javni konkurs za DJ-eve i muzičke producente za autorsko muzičko delo, namenjen talentovanim kreativcima koji su spremni da pokažu svoje umeće, veštinu i strast prema muzici.

Konkurs „Kako zvuči beat u Guči" otvoren je do 12. maja, a ključni element autorskog muzičkog dela su semplovi trube koje su obezbedili organizatori – uzorke majstora trube Dejana Petrovića, kao i Bojana Krstića, čiji je orkestar na prošlogodišnjem Saboru trubača u Guči proglašen za najbolji, tako da delo predstavlja autentičnu kombinaciju tradicionalnog zvuka i modernih elektronskih bitova. Kako je objašnjeno, cilj Konkursa je promocija lokalne umetnosti, muzike, tradicije i talenta, uz istovremeno spajanje dva naizgled različita žanra muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading