HRVATIMA I ŠOLAKOVCIMA SE PRIVIĐAJU SRPSKE ZASTAVE: Udarili na Jakova i pokazali potpuno neznanje!

Autor:

Vesti

03.04.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni 24 časa nije prošlo od pobede Jakova Milatovića iz "Pokreta Evropa sad" na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, a već su krenuli orkestrirani napadi na njega od strane Hrvata i medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka!

HRVATIMA I ŠOLAKOVCIMA SE PRIVIĐAJU SRPSKE ZASTAVE: Udarili na Jakova i pokazali potpuno neznanje!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Naime, list Danas je preneo tekst hrvatske agencije Hina u kome se navodi da su u izbornoj noći po Crnoj Gori bile razvučene srpske trobojke, a reč je, zapravo, o starim crnogorskim zastavama. Hrvati navode i da je"srpska ikononografija zasenila pomirljivu retoriku pobednika izbora u Crnoj Gori". 

- Srpske trobojke i slavlje pristalica novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića s visoko uzdignuta tri prsta uspeli su u nedelju uveče da zasene njegov pomirljivi i proevropski govor koji je održao nakon proglašenja rezultata predsednickih izbora - ocenjuje hrvatska agencija Hina, a prenosi Šolakov Danas. 

 

 

Međutim, ovde je reč o starim crnogorskim zastavama, a ne srpskoj trobojci!

Dalje se navodi u tekstu da su uz Milatovića stajali čelnici "prosrpske koalicije" - "Andrija Mandić - četnički vojvoda i čelnik prosrpskog i proruskog Demokratskog fronta, Dritan Abazović - premijer u tehničkom mandatu, te Aleksa Bečić - nekadašnji predsednik parlamenta i čelnik Demokratske Crne Gore, stranke centra". 

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović

U tekstu dalje navode da je u izbornom štabu Milatovića bio i Zdravko Krivokapić, nekadašnji premijer, na čije je formiranje vlade "najviše uticaja imala SPC". 

Tekst je portal Danasa podelio i na društvenoj mreži Tviter, što je izazvalo reakcije tviteraša, uključujući i marketinškog stručnjaka Nebojšu Krstića. 

Foto: youtube.com/Novo jutro

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić

- Ustaška ikonografija bi se Hini mnogo više dopala. A i Danasu  - napisao je Krstić na ovoj društvenoj mreži.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading