HVALA NA DIVNOM DOČEKU: Predsednik Vučić obišao sajam vina u Veroni - dočekali ga italijanski zvaničnici (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.04.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sajmu su predsenika Vučića dočekali Guverner regiona Veneto u Italiji Luka Zaja i ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije Antonio Tajani.

HVALA NA DIVNOM DOČEKU: Predsednik Vučić obišao sajam  vina u Veroni - dočekali ga italijanski zvaničnici (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen

Aleksandar Vučić u Veroni

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je Sajam vina u Veroni "VinItaly official" u društvu minsitra spoljnih poslova Republike Italije Antonio Tajani i predsednika regije Veneto Luka Zaja.

- Hvala na divnom dočeku! - objavio je Vučić na Instagramu "budućnostsrbijeav".

Na sajmu su ga dočekali Guverner regiona Veneto u Italiji Luka Zaja i ministar spoljnih poslova i međunarodne saradnje Italije Antonio Tajani. 

Vučić će zajedno sa premijerima Severne Makedonije i Albanije, Dimitrom Kovačevskim i Edijem Ramom obići sajam vina. Potom će zajedno sa ministrom spoljnih poslova Antonijem Tajanijem, obići zajednički štand na kojem se predstavljaju vinari iz Srbije, Albanije i Severne Makedonije.

 

 

Na zajedničkom štandu predstaviće se više od 200 etiketa najboljih vina iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije. Od ukupnog broja, 90 etiketa je iz Srbije iz 41 vinarije.

Vina na štandu Open Balkan predstaviće vrhunski somelijeri tri zemlje, a biće organizovan i masterklas na kome će biti predstavljene autohtone sorte Balkana. 

VinItaly je vodeći sajam vina i alkoholnih pića posvećen vinskim kompanijama na svetskom tržistu. Učestuje 4.500 izlagača, a očekuje se i rekordan broj posetilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (100)

Loading
Mira

02.04.2023 15:14

Italijani su uvek bili dobri domaćini

Veso S

02.04.2023 15:42

@Mira - Mira: Italija je oznata po svom gostoprimstvi i u to je se Vučić uvero više puta.

Nune

02.04.2023 15:14

Najbolji se najbolje dočekuju...

Mišo N

02.04.2023 15:49

@Nune - Nune: Sve ide prema zasluzi.