IMAM NEOPISIV BOL U DESNOJ RUCI, A SAMO NJOM MOGU DA POTPISUJEM: Vučić dao jasan odgovor na zahtev za potpisivanje Sporazuma!

Autor:

Vesti

19.03.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandar Vučić je govorio u više navrata zašto se od Srbije očekuje potpisivanje Sporazuma, ali zašto on još nije potpisan.

IMAM NEOPISIV BOL U DESNOJ RUCI, A SAMO NJOM MOGU DA POTPISUJEM: Vučić dao jasan odgovor na zahtev za potpisivanje Sporazuma!

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić

Predsednik Repunblike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Srbije. Obraćanje je počelo u 11 sati kada je predsednik pokazao i objasnio plan o implementaciji Sporazuma između Beograda i Prištine. Predsednik je nakon sastanka u Ohridu rekao da su nekoliko tačaka implementacionog plana dogovorene.

Prilikom obraćanja građanima predsednik Vučić je do detalja opisao šta stoji u Aneksu koji  je predstavljen u Ohridu i dodatno pojasnio zašto Srbija insistira na formiranju Zajednice srpskih opština.

Vučić je govorio u više navrata zašto se od Srbije očekuje potpisivanje Sporazuma, ali zašto on još nije potpisan i zašto tako nešto nije u planu, precizirajući koliko su zahtevi Aljbina Kurtija nerealni.

- Imam nepodnošljiv bol u desnoj ruci a samo desnom potpisujem, boleće me još četiri godine - rakao je predsednik Aleksandar Vučić.

- Ovo je naravno bila šala... Objasnio sam zašto ne potpisujem... Ponašam se odgovorno i ozbiljno i znam šta potpisujem, a navikao sam da radim po 16 sati, stekao sam te radne navike... Mislim da smo napravili dobre stvari za Srbiju i za region i da sada krenemo da radimo što snažnije i što jače - rekao je predsednik.

Država nije igračka, nije za neozbiljne i neodgovorne ljude... Nije ni kućni savet za neozbiljne, a kamoli država - naglasio je predsednik. Biće mnogo muka oko Zajednice srpskih opština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=Mm5PLDU5Q0csMA==">

Komentari (47)

Loading
Maja

19.03.2023 12:31

Takođe prema dogovoru Priština će morati da formira ZSO!

Makisa

19.03.2023 12:31

Malo ironije od predsednika svakako nema potpisa i to je to

Sanja

19.03.2023 12:33

Vazno je da stvorimo bezbednost za Srbe na KiM, mir i da sacuvamo drzavu i postujemo Ustav Republike Srbije