LICEMERNO I JADNO! Boško govorio da je Kosovo "de fakto nezavisno", sad napada Vučića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.03.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri "malo" promenio ploču.

LICEMERNO I JADNO! Boško govorio da je Kosovo "de fakto nezavisno", sad napada Vučića! (VIDEO)

Foto: ataimages

Lider pokreta "Dveri" Boško Obradović 2005. godine imao je malo drugačije razmišljanje kada je u pitanju status Kosova

Obradović, tada kao glavni i odgovorni urednik časopisa "Dveri srpske" gostovao je u emisiji "Klopka" na TV BK kod Olivere Kovačevć.

Dozvolite da skiciram situaciju u kojoj se srpski narod sada nalazi. Imamo Republiku Srpsku gotovo pred nestankom, imamo rešavanje statusa Kosova i Metohije koje je defakto nezavisno, a šta će biti videćemo - pričao je tada.

 

 

Danas, 18 godina kasnije, Obradović je potpuno zaboravio šta je pričao ranije, pa se "bacio" na prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koga uporno optužuje da će "izdati Kosovo". 

Predsednik se tokom jučerašnjeg obraćanja osvrnuo na jeftine političke poene koje skuplja opozicija i "zakucao" ih u samo nekoliko rečenica.

Šta hoćete od mene, samo streljanje Aleksandra Vučića, nadam se metaforično. Ozbiljnu politiku ostavite nama. Oni govore Vučiću potpisao si, nisi, a u stvari jesi. Potpisao si ono što nismo videli šta je, ali ćemo objasniti da si nešto sakrio. I znaju da sam protiv Rusa, ali to krijem. U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika da će uspešnije da vode Srbiju. Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradivićem, Jovanovićem, Stamenkovski - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading