U DRAGINJU SE PITA SASTAV VOJVODA STEPE: Može li Trešnjevka da donese bodove sa gostujućeg terena!?

Autor:

Sport

17.03.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći ulogu favorita prepuštaju gostima.

U DRAGINJU SE PITA SASTAV VOJVODA STEPE: Može li Trešnjevka da donese bodove sa gostujućeg terena!?

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Posle prolećne premijere protekle nedelje, ovog vikenda na programu je drugo kolo nastavka prvenstva, odnosno 15. fudbalska nedelje šampionata Međuopštinske lige Pocerina. Jedan od nedeljnih duela igraće se između ekipa Vojvoda Stepa i Trešnjevka

Republika

Ekipa Vojvode Stepe odlično je otvorila prolećni deo prvenstva, na gostovanju uspeli su da slave protiv sastava Sloge iz Krnića rezultatom 4:0. U prvom meču nastavka šampionata pred svojim navijačima dočekuju tim Trešnjevke. Na domaćem terenu u Draginju ove sezone imaju učinak od pet pobeda i po jednu podelu bodova i poraz. 

Iz redova Vojvode Stepe su povodom predstojećeg duela poručili:

- U našim duelima sa ekipom Trešnjevke uvke se može videti veliki broj šansi i solidan broj golova. Pozicija na tabeli ne utiče mnogo na igru, ali oni imajući u vidu da su na četvrtom mestu dolaze kao blagi favoriti. Ipak, na našem terenu se mi pitamo, očekujemo zanimljivu i neizvesnu utakmicu do samog kraja. 

Nedeljni gost u Draginju je na otvaranju prolećnog dela prvenstva bio slobodan tim, pa će ovo za njih biti prvi takmičarski meč u ligi. Učinak od šest pobeda i isto toliko poraza bio je dovoljan za četvrtu poziciju na tabeli. Sastav Trešnjevke na gostovanjima za sada ima samo tri osvojena pobeda, dok su pet puta išli put Trbušca bez bodova. 

Prvi duel ova dva tima dobila je Trešnjevka koja je tada bila i domaćin susreta rezultatom 3:0.

Vojvoda Stepa (Draginje) - Trešnjevka (Trbušac)

Nedelja, 19. mart od 15 časova

Teren u Draginju

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading