MURINJO NAČISTO PROLUPAO: Žoze umesto da slavi, PROZIVA Sergeja!

Autor:

Sport

17.03.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac nakon uspeha svoje ekipe nije propustio priliku da "oplete" po rivalima iz Italije.

MURINJO NAČISTO PROLUPAO: Žoze umesto da slavi, PROZIVA Sergeja!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Fudbaleri Rome plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope. "Vučica" je u revašu protiv Real Sosijedada sačuvala svoju mrežu (0:0) i tako odbranila prednost od 2:0 stečenu na svom Olimpiku. Trener rimske ekipe Žoze Murinjo iskoristio je priliku posle utakmice u Španiji da "opelete" po svojim rivalima.

Portugalcu nije po volji to što timovi po eliminaciji iz grupne faze jednog evropskog takmičenja sezonu nastavljaju u za klasu slabijem, pa je tako, iznoseći mišljenje posle utakmice sa Sosijedadom, pecnuo gradskog rivala Lacio, a indirektno je “zakačio” i Juventus koji je kao trećeplasirani iz grupne faze Lige šampiona završio u Ligi Evrope.

- Ovde su timovi koji po mom mišljenju ne bi trebalo da su tu. Ukoliko su eliminisani iz jednog takmičenja, treba da idu kući! Tako da ukoliko Ligu Evrope osvoji tim koji je ispao iz Lige šampiona, to će po mom mišljenju biti besmisleno. Liga Evrope bi trebalo da bude za timove koji je igraju od starta. Mislim, Lacio neće igrati i treće takmičenje, zar ne? Tako treba da bude - ironično je upitao Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading