HITNO SRUŠITI SPOMENIK MILICI RAKIĆ! Sramotan i skandalozan zahtev austrijskog NATO lobiste i mrzitelja Srba! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.03.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski ekonomista i aktivista jedne NVO Gunter Felinger toliko je držak da je čak i usred Beograda provocirao Srbe.

HITNO SRUŠITI SPOMENIK MILICI RAKIĆ! Sramotan i skandalozan zahtev austrijskog NATO lobiste i mrzitelja Srba! (FOTO)

Foto: beograd.rs

Gunter Felinger, koji otvoreno lobira protiv Srbije i zastupa interese Kosova i Crne Gore u međunarodnim okvirima, otišao je toliko daleko u mržnjii prema Srbima da traži da se sruše spomenici srpskoj deci ubijenoj u NATO bombardovanju.

 

 

Ovaj istaknuti srbomrzac je na svom Tviter nalogu okačio sliku spomenika Milici Rakić "Bili smo samo deca", koji simbolizuje stradanje dece u NATO bombardovanju i zahtevao njegovo "hitno uklanjanje"!? 

- Dokle god Srbi, pa čak i neki austrijski političari sa ekstremne levice i desnice podržavaju takvo mrsko izvrtanje činjenica, jasno je da Austrija i Srbi ostaju kolevka evropskog antiamerikanizma i antinatovskog raspoloženja. Pozivam da se ovaj spomenik odmah ukloni - napisao je Felinger i ostao živ.

Inače, Tviter nalog ovog Austrijanca je poznat po njegovim objavama u kojima blati sve što je srpsko i rusko. Tako je pre izvesnog vremena, šetajući srpskom prestonicom, slikao šta mu se ne sviđa i svojim objavama provocirao Srbe.

Republika

Foto: twitter.com/Gunther Fehlinger

Gunter Felinger

- Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije ili da se odrekne statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija mora sada jasno da kaže da li ste sa Rusijom ili sa Evropom – napisao je on, primera radi, uz “selfie” ispred “Moskve”.

Takođe, tvrdio je da NATO mora da bombarduje jug Srbije u slučaju napada na Kosovu, kako je rekao.

Bonus video:

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nenad

13.03.2023 13:20

Šta misliš švabo da ti se ja malo na...m majke u sred Beograda. Đubre jedno nevaspitanao, umesto da se stidiš šta su uradili tvoji ili bilo ciji ti tražiš da se sruše. More MARŠ.

Odgovori 18 5
Željko

14.03.2023 07:48

A šta drugo očekivati od Švabova? Šta reći fašisti koji bi da nas počisti?

Dux

14.03.2023 14:52

A zbog cega mi komentarisemo belosvetske idiote. Zar nemamo preca posla.