STRAŠNE LAŽI U DANU KAD SE PREGOVARA O KOSOVU: Udarili na vojnu industriju Srbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se kompanija ''Krušik''!

STRAŠNE LAŽI U DANU KAD SE PREGOVARA O KOSOVU: Udarili na vojnu industriju Srbije!

Foto: youtube.com/ RTV Marš HD Valjevo

Kompanija "Krušik" oglasila se sinoć povodom stravičnih laži kojima je naša vojna namenska industrija napadnuta baš u danu kada se pregovaralo o Kosovu i Metohiji u Briselu.

Objavu "Krušika" prenosimo u celosti:

Bez uticaja na kreiranje današnjih vesti, bez saglasnosti za objavu u medijima i ne svojom krivicom, "Krušik" se ponovo našao u središtu negativnih zbivanja, zahvaljujući neprofesionalnom obavljanju novinarskog posla. Kao i mnogo puta do sada, bez prethodne provere, ne obazirući se na štetne efekte svog brzopletog rada, pojedini mediji su prenosili vest o prodaji "Krušikovih" raketa. Ovom prilikom, informišemo javnost da kompanija "Krušik" ni na koji način nije povezana sa prodajom raketa krajnjem korisniku iz Ukrajine. Uvidom u objavljenu dokumentaciju, uzevši u obzir mogućnosti računarskih programa i maštovitost novinara, izražavamo sumnju u autentičnost dokumenata, budući da se pominju dve različite rakete.

Apelujemo na određene medijske redakcije, da u ovoj kompleksnoj situaciji, ne izgube iz vida misao da se ovakvim delovanjem nanosi šteta i loša reputacija Republici Srbiji, namenskoj industriji Srbije i fabrici "Krušik" - navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading