DA SAM IH VIDELA, UMRLA BIH! Meštani Kosmeta u strahu, stvari u dva domaćinstva ISPRETURANE - nepoznati pljačkaši opustošili SVE

Autor:

Vesti

27.02.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačkaši su odneli novac koji su pronašli, nešto od zlata i počinili materijalnu štetu tokom obijanja.

DA SAM IH VIDELA, UMRLA BIH! Meštani Kosmeta u strahu, stvari u dva domaćinstva ISPRETURANE - nepoznati pljačkaši opustošili SVE

Foto: shutterstock

Nepoznate osobe opljačkale su kuće porodica Milanović i Milićević u Donjoj Brnjici kod Prištine, odnevši novac i drgaocenosti, ostavivši premetačinu za sobom.

Aleksandar Milanović preneo je da u istom dvorištu imaju dve kuće i da dok su sinoć bili u jednoj, lopovi su ušli u drugu.

- Sa roditeljima smo bili u jednoj kući. Majka je oko 21 čas izašla u dvorište čula je neki zvuk, učinilo joj se da su mačke. Kada je ušla u kuću zatekla je prizor koji je nimalo prijatan. Cela kuća je bila u haosu, sve stvari su bile pobacane - rekao je Milanović za RTS.

Dodaje da su pljačkaši odneli novac koji su pronašli, nešto od zlata i počinili materijalnu štetu tokom obijanja.

Milanovića više od pljačke brine osećaj nelagodnosti koji se uvukao u sve članove porodice, što je neko nepoznat i nepozvan boravio u njihovoj kući.

Policija je obavila uviđaj i uzela otiske sa mesta gde je provaljeno u kuću.

Nepoznate osobe upale su sinoć u kuću Dušanke Milićević, u komšiliku porodice Milanović.

- Kada sam prišla kući zatekla sam otvorena vrata. Kada sam ušla, nisam imala gde da prođem. Sve je bilo živo povađeno. Da sam ih videla ja bih umrla - priča 77-godišnja Dušanka.

U kući Dušanka nije držala novac i dragocenosti.

U Donjoj Brnjici je pre rata živelo više od 1.500 Srba, a danas ih je oko 350.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading