DOKAZ DA SU TAJKUNSKI MEDIJI PROTIV SRBIJE! Napadaju Vučića zbog investicije od 2,7 milijardi evra!

Autor:

Vesti

24.02.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaraju na Vučića zbog moguće investicije sa Mercedesom vredne 2,7 milijardi evra.

DOKAZ DA SU TAJKUNSKI MEDIJI PROTIV SRBIJE! Napadaju Vučića zbog investicije od 2,7 milijardi evra!

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Nova S

Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Nova S

Na predsednika Srbije Aleksandra Vučiča ponovo su udarila glasila Junajted medije tajkuna Dragana Šolaka.

Naime, portal Nova S objavio je tekst pod naslovom "Rio Tinto sa Mercedesom pokreće proizvodnju u Srbiji, posao vredan 2,7 milijardi evra". 

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je početkom decembra sastanak u Briselu sa predstavnicima Mercedesa, kompanije Rio Tinto i Evropske banke za obnovu i razvoj, a povod je bio velika investicija koja, kako se navodi, bi trebalo da stigne u Srbiju. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao naš portal, ovaj posao, koji će sklopiti Vlada Srbije, vredan je oko 2,7 milijardi evra - navode u tekstu. 

Na tom sastanku je, dodaju, dogovoreno da ugovor bude potpisan krajem februara (što znači u naredna četiri dana - prim.aut), a javnost o tome obaveštena u martu (?!): 

- Srbija bi trebalo da dobije fabriku električnih automobila, a ova investicija bi trebalo da bude jedna od tzv. "šargarepi" za Srbiju ukoliko prihvati francusko-nemački predlog za Kosovo i uskladi svoju spoljnu politiku sa EU.

E sad, ako su ovi navodi tačni, pošto nemaju zvaničnu informaciju ni potvrdu, zar to nije sjajna vest za Srbiju koju bi svako, naročito šolakovci, trebalo da pozdrave. Ne bi li u tom slučaju, kako se komentariše, Vučiću trebalo da podignu spomenik?!

A ako tačni nisu, šta je uopšte poenta ovih navoda?! Šta su hteli tekstom ovim - da po ko zna koji put optuže predsednika da bi priznao južnu srpku pokrajinu?! 

Takva delovanja tajkuna, ukazuju upućeni, odavno vređa inteligenciju svih građana. 

Analitičar Stevica Deđanski kaže za Republiku da bi svako normalan pozdravio opciju da država dobije posao vredan 2,7 milijardi evra i to sa Mercedesom:

Foto: youtube.com/ Sputnjik Srbija

Stevica Deđanski: Zluradi napadi na državno rukovodstvo

- Pod uslovom da je ta informacija tačna. Problem je što se vidi da ti tajkunski mediji čak i moguću dobru vest pokušavaju da ocrne i zlurado prikažu da bi naše državno rukovodstvo za neki novac, tih 2,7 milijardi evra, priznalo KiM. Svi želimo razvoj, ali je s druge strane nedavno predsednik Vučić bio u Skupštini Srbije, gde je usvojen izveštaj o KiM, a gde je jasno navedeno šta su naše crvene linije - da nema puštanja tzv. Kosova u UN. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (336)

Loading
Milence

24.02.2023 15:00

Oni svi medjusobno rade ako treba Vucic da se skine, tu govora nema.

Viki

24.02.2023 15:01

Auuu mediji kao mediji.. Sta oni mogu Vucicu? Samo laju

Milan

24.02.2023 15:01

Treba da ih je sramota sto poturaju noge umesto da pomognu da se ova nasa zemlja razvije.

Ena

24.02.2023 15:01

Vučić ne radi ništa mimo naroda i javnosti.