Đurđev: Na mladim specijalnim pripadnicima vojske Srbija ostaje budućnost mira i stabilnosti naše zemlje!

Autor:

Vesti

15.02.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa garantovanim primanjima od 200.000 dinara i više, naši budući specijalci moći će da računaju na svoju finansijsku sigurnost, izjavio je Aleksandar Đurđev.

Đurđev: Na mladim specijalnim pripadnicima vojske Srbija ostaje budućnost mira i stabilnosti naše zemlje!

Foto: Srpska liga

- Srpska liga pozdravlja odluku predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića da se raspišu konkursi za prijem novih pripadnika 63. padobranske brigade i 72. brigade za specijalne operacije, kao i za odred vojne policije za specijalne namene, poznatiji pod imenom ,,Kobre". Sa garantovanim primanjima od 200.000 dinara i više, naši budući specijalci moći će da računaju na svoju finansijsku sigurnost i u potpunosti se posvete ispunjavanju delikatnog zadataka pred sobom sa ciljem zaštite bezbednosti svih građana Srbije - izjavio je predsednik ove partije Aleksandar Đurđev.

Ističući kontinuirana ulaganja u sektor odbrane u poslednjih deset godina, Đurđev je napomenuo da bez snažne vojske nema ni snažne ekonomije ni snažne države. 

- Vrhovni komandant Aleksandar Vučić i ministar odbrane Miloš Vučević to savršeno razumeju. Izuzetno je važno da u okolnostima ukrajinske krize koja lako može prerasti u Treći svetski rat, kao i stalnih nasrtaja zapadnih centara moći i albanskih separatista i terorista da od Srbije otmu Kosovo i Metohiju, srpski odbrambeni sistem predvode ljudi koji ulažu u naoružavanje naše vojske i jačanje njenih ljudskih resursa, te razmišljaju o vraćanju redovnog služenja vojnog roka - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading