RTS - VAŠE PRAVO DA ZNATE SVE, ALI NE I O TERORISTI KOJI JE U BEOGRAD KRENUO SA SNAJPEROM: Javni servis "sakrio" udarnu vest, da bi izveštavao o medvedima u ZOO vrtu

Autor:

Vesti

15.02.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Javnog servisa važnija je čak i vest o medvedima Miši i Urošu iz beogradskog ZOO vrta, od mogućeg pokušaja atentata na predsednika.

RTS - VAŠE PRAVO DA ZNATE SVE, ALI NE I O TERORISTI KOJI JE U BEOGRAD KRENUO SA SNAJPEROM: Javni servis "sakrio" udarnu vest,  da bi izveštavao o medvedima u ZOO vrtu

Foto: RTS printscreen

Skandali koje beleži Javni servis Srbije samo se množe, a najnoviji u moru njihovih bisera je taj da se negde na njihovom portalu "zamela" vest o hapšenju Dejana Bobačeka, zamenika Damnjana Kneževića iz Narodnih patrola, koji je na miting protiv navodne izdaje Kosova u Beogradu krenuo sa karabinom i antipancirnom municijom.

Tako se na portalu RTS nižu zanimljivosti, vesti iz sveta...čak je i izveštavanje o medvedima Miši i Urošu iz beogradskog ZOO vrta i to da li su oni danas na Sretenje Gospodnje videli svoju senku ili ne našlo svoje istaknuto mesto, dok je objavu koja se tiče Bobačeka gotovo nemoguće naći.

Foto: RTS printscreen

Vest o medvedima zauzela više mesta

Podsetimo, Dejan Bobaček, zamenik Damnjana Kneževića iz “Narodnih patrola”, zaustavljen je od strane policijskih službenika policije Novi Sad, a prilikom pretresa pronađen je jedan karabin sa optikom i 5 komada municije

Bobaček je priznao da je krenuo na miting protiv Vučića.

Podsetimo, u Beogradu je za večeras ispred Predsedništva Srbije najavljen skup protiv navodne izdaje Kosova a, kako se saznaje, organizuje ga čovek koji je posetio zloglasnu Vagner grupu u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading