POTREBAN NAM JE TEŽAK I NAPORAN RAD! Predsednik se oglasio posle sednice Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se sastao sa članovima Vlade i direktorima javnih preduzeća.

POTREBAN NAM JE TEŽAK I NAPORAN RAD! Predsednik se oglasio posle sednice Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda na poziv predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

- Za Srbiju je ključno da poveća stopu privrednog rasta. Zato je za mene sastanak sa članovima vlade i direktorima javnih preduzeća bio prilika da ih sve zamolim da ulože više energije, rada, truda i entuzijazma kako bi Srbija nastavila ubrzano da napreduje. Moramo da očuvamo, ili podignemo nivo zaposlenosti, da snažimo industriju i građevinarstvo, pravimo nove objekte u energetskoj infrastrukturi. Potreban nam je težak i naporan rad. Rad, rad i samo rad - istakao je predsednik na Instagramu.

 

 

Predsednik je najavio tokom sinoćnog obraćanja naciji da će prisustvovati danas sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast BDP.

- Bili bismo ekonomski i politički izgubljeni bez evropskog puta. A da smo bez toga, ne bih pristao da vodim zemlju... Naš plan je da radimo mnogo više i jače. Sutra imamo sednicu Saveta za BDP... Moramo da u svemu budemo najbolji, kao što smo prošle godine 63 odsto investicija privukli, od celog Zapadnog balkana - rekao je Vučić.

Vučić je juče prisustvovao i sednici Vlade Srbije gde je premijerku Anu Brnabić i ministre informisao o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom "petorkom", koji je održan u petak.

Glavna tema sednice bila je dijalog oko Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading