MILOŠ VUČEVIĆ PRUŽIO BEZREZERVNU PODRŠKU VUČIĆU: "Nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak!" (FOTO)

Autor:

Vesti

23.01.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U instagram objavi Vučević je ocenio da nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak a baviti se politikom.

MILOŠ VUČEVIĆ PRUŽIO BEZREZERVNU PODRŠKU VUČIĆU: "Nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak!" (FOTO)

Foto: Tanjug/N. Mihailović

Miloš Vučević

Ministar odbrane Miloš Vučević poručio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi za boljitak svoje zemlje te da ga bezrezervno podržava da u tome istraje.

U instagram objavi Vučević je ocenio da nije lako danas boriti se za Srbiju i njen napredak a baviti se politikom.

- Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoe interese ispred državnih. Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijski nazvažnijeg srpskog pitanja Kosova - naveo je Vučević.

Podršku predsedniku Vučević je zaključio porukom: "Predaja nije opcija! i Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić!".

 

 

Da podsetimo, podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću pružili su i ministar Siniša Mali, ministar Goran Vesić, ali i ostali ministari u Vladi Srbije.

Oglasili su se i Opštinski odbori Srpske napredne stranke širom naše zemlje podržavajući predsednika Vučića nadajući se da će ostati na svim funkcijama i nastaviti da se bori za Srbiju.

Odbori SNS su pružili podršku Vučiću u borbi za odbranu nacionalnih i državnih interesa, teritorijalnog integriteta i rešavanju kosovskog pitanja.

Više gradskih i opštinskih odbora SNS saopštilo je danas da pružaju punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u, kako su naveli, borbi za odbranu nacionalnih i državnih interesa, teritorijalnog integriteta i rešavanju kosovskog pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading