TRI ZAHTEVA ZA SRPSKE MINISTRE! Evo kako je protekla sednica Vlade Srbije i šta Vučić od nje očekuje!

Autor:

Vesti

23.01.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saopštenju sa sednice Vlade navodi se da je predsednik Vučić zatražio od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.

TRI ZAHTEVA ZA SRPSKE MINISTRE! Evo kako je protekla sednica Vlade Srbije i šta Vučić od nje očekuje!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi, kada je reč o Kosovu i Metohiji, saopštila je pres služba Vlade Srbije.

 

 

Predsednik Srbije prisustvovao je sednici Vlade Srbije, na poziv premijerke Ane Brnabić. Sednica je trajala sat i po vremena.

U saopštenju sa sednice Vlade navodi se da je predsednik Vučić zatražio od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti.

Kako se navodi, dogovoreno je da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhronizovano i jedinstveno, prenosi RTS.

- Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić informisao je predsednicu Vlade i članove Vlade o razgovorima oko Kosova i sastanku sa međunarodnom 'petorkom', koji je održan u petak - naveo je ranije ministar odbrane Miloš Vučević na Instagramu.

Predsednik je sastanak sa zapadnom petorkom ranije opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je "zbog onoga što nas čeka u budućnosti", potrebno jedinstvo.

U 20 časova, Vučić će se obratiti javnosti iz zgrade Predsedništva Srbije, saopšteno je juče iz Službe za informisanje predsednika.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u sedištu SNS-a. Prema pisanju medija, na sastanku je bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU. Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao predsednik Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu, on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.

Jedan od čelnika Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić je nakon sastanka izjavio za TV Pink da ako predsednik Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, to bi bio kraj Srpske napredne stranke i kraj karijere koju je SNS imao na političkoj sceni Srbije.

Nakon toga sledi, smatra, nešto što je, kako je rekao, "najcrnji i najgori scenario za Srbiju" koji ne sme ni da zamisli.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading