"POTREBAN NAM JE KAKO BISMO PREBRODILI OVA TEŠKA VREMENA"! Siniša Mali o mogućem povlačenju predsednika Aleksandra Vučića!

Autor:

Vesti

23.01.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja se najiskrenije nadam da će predsednik Vučić nastaviti da vodi Srpsku naprednu stranku, kaže Mali.

"POTREBAN NAM JE KAKO BISMO PREBRODILI OVA TEŠKA VREMENA"! Siniša Mali o mogućem povlačenju predsednika Aleksandra Vučića!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali kazao je, povodom najava o mogućem povlačenju predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića sa čela stranke, da se najiskrenije nada da se to neće nikada dogoditi.

- Ja se najiskrenije nadam da će predsednik Vučić nastaviti da vodi Srpsku naprednu stranku. Vremena su preteška za nas i u ekonomskom i u političkom kontekstu, ali baš zbog toga nam je potreban kontinuitet politike koju vodi Vučić i moja podrška njemu ide samo u pravcu nastavka svega što radi za Srbiju. Samo to je način da pobedimo - kazao je Mali za Kurir.

Da podsetimo, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je sinoć da je predsednik Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

23.01.2023 13:59

Formalno je predsednik stranke a sve poslove u stranci vode drugi.