NENSI PELOSI TERALA ĐAVOLA IZ KUĆE: Zli duhovi okupirali luksuznu vilu

Autor:

Svet

23.01.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnja predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa pozvala sveštenike da izvedu egzorcizam na mestu na kojem je prošle godine njen muž napadnut čekićem

NENSI PELOSI TERALA ĐAVOLA IZ KUĆE: Zli duhovi okupirali luksuznu vilu

Foto: Tanjug/AP

Nensi Pelosi, doskorašnja predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa i jedna od vodećih ličnosti Demokratske partije američkog predsednika Džoa Bajdena, pozvala je sveštenike da izvedu egzorcizam u njenoj luksuznoj kući u San Francisku.

Foto: www.profimedia.rs

 

U toj vili je njenog muža Pola u novembru prošle godine čekićem napao muškarac i teško ga povredio, zbog čega je suprug Pelosijeve hospitalizovan. Aleksandra Pelosi, ćerka uticajne američke političarke, rekla je Njujork tajmsu da je majka pozvala sveštena lica u kuću još za vreme nacionalnog praznika Dana zahvalnosti, nekoliko nedelja nakon što je napadač Dejvid Depejp uhapšen zbog sumnje da je napao Pola Pelosija.

Foto: Tanjug/AP

 

- Mislim da joj je (taj napad) bio baš težak teret na duši. Mislim da je osećala krivicu. Mislim da ju je to baš razbilo - rekla je mlađa Pelosijeva za njujorški list proteklog vikenda i dodala da su sveštenici čitali molitve u kući.

Otac Arturo Albano, sveštenik Crkve Svetog Vinsenta de Pola, koja se nalazi u parohiji gde živi porodica Pelosi, međutim, rekao je da niko iz njegove crkve nije dobio poziv da izvrši ritual isterivanja đavola.
- Koliko je meni poznato, nikakav egzorcizam nije obavljen u njenoj kući - rekao je Albano.

Nadbiskup odbio da je pričesti zbog abortusa

Njujork post spekuliše da se Pelosijeva za obred teranja zlih duhova obratila nekom mnogo višem po hijerarhiji u odnosu na osoblje lokalne crkve.

Foto: Tanjug/AP

 

Ono što je verovatno jeste da to nije mogao da bude nadbiskup San Franciska, koji je u maju prošle godine zabranio Pelosijevoj da se pričešćuje sve dok ne prestane da zagovara abortus. Pelosijeva se deklariše kao posvećena katolkinja uprkos tome što vatreno brani pravo žena na pobačaj, što je u suprotnosti s crkvenim učenjima.

Republikanci: Valjda ona sama neće nestati tokom egzorcizma

Republikanski kritičari političke karijere Pelosijeve, koju je bivši predsednik Donald Tramp zvao "luda Nensi" zbog često neprimerenih reakcija, odmah su počeli da komentarišu ovu neverovatnu vest.

Foto: www.profimedia.rs

 

Jedan od njih je na Tviteru sarkastično napisao da se "nada da Nensi neće nestati tokom egzorcizma", dok je drugi napisao da Pelosijeva treba da potraži pomoć psihijatra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading