SADA JE PROZIVAJU ZBOG OPERACIJA I FOTOŠOPA, A NEKADA JE BILA BOMBA! Pevačica na meti javnosti zbog promenjenog ličnog opisa, ona svima ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile fotografije iz prošlosti Elme Sinanović.

SADA JE PROZIVAJU ZBOG OPERACIJA I FOTOŠOPA, A NEKADA JE BILA BOMBA! Pevačica na meti javnosti zbog promenjenog ličnog opisa, ona svima ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Elma Sinanović našla se na meti javnosti i udaru pratilaca na svom Instagram profilu zbog fotošopa, ali i estetskih korekcija koje je radila na svom licu.

 

 

Što se tiče uređivanja u fotošopu, pevačica je priznala da ne zna to da radi, te da se trudi da nauči, ali i da u Srbiji postoje mnogo skandaloznije stvari od njenih fotografija.

- Dobro, jeste i u pravu su, javno moram da priznam ja sam probala sama da fotošopiram, ali ja ne znam to da radim, bila sam u fazonu da učim, nije to ispalo dobro. Ali Bože moj, evo sad kamere, pa vidite da li imam neke rogove koje sam fotošopom sklonila. Srećna sam da u zemlji Srbiji gde ima p*rnića koliko hoćeš ja preterujem i skandalozna sam zbog fotošopa - rekla je Elma Sinanović u emisiji "Premijera"

Podsetimo, pevačica je devedestih godina bila prava bomba. Pojavile su se slike iz prošlosti koje to i dokazuju, a mnogi komentarišu kako je bespotrebno radila brojne estetske korekcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading