SNEŠKO JEREMIĆ DRŽI LEKCIJE O PATRIOTIZMU! Vuk sa skijanja u Sloveniji "brani" Kosovo! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić otišao u Sloveniju na zimovanje sa porodicom, pa u pauzama "objašnjava" Vučiću kako se brani Kosovo

SNEŠKO JEREMIĆ DRŽI LEKCIJE O PATRIOTIZMU! Vuk sa skijanja u Sloveniji "brani" Kosovo! (FOTO)

Foto: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o teškoj situaciji na Kosovu, kao i izazovima koji nas očekuju, rekao je, između ostalog, da postoje i oni koji mu "sole pamet" kako treba da se bori za južnu srpsku pokrajinu, i to sa skijanja u Sloveniji!

Političar koga je pomenuo predsednik zemlje, koji daje savete šta treba državni vrh da radi u vezi sa Kosovom, dok on skija i ispija kafe na Kranjskoj gori je Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, saznaje Republika. 

Foto: Instagram

Predsednik Narodne stranke na odmoru

- A šta je izvinite politika onih koji jedan kažu da sam veleizdajnik, iako od svih planova nije nijedan moj plan, oni su meni samo izručeni. Ja sam mislio da ste vi za Evropu, ali izgleda da niste. Nije ovde Vučić ništa uradio. Ni dobro, ni loše. Jedino što sam imao teške razgovore i ništa više od toga. Morao sam da se borim dok su se neki skijali u Sloveniji, pa sam kod vas morao da slušam kako mi skijaš iz Slovenije soli pamet kako moram da se borim za Kosovo i Metohiju. Izadite iz tog stana na Dedinju što vam je država dala pa idite do Kacanika, do naroda. Hocete mi opet reci da sam izdao Kosovo? Pa samo jednom možete da izdate. Vučić još nije uveo sankcije. Je l to pristup politici? Hajde sada na skijanje, ima ko će o državi da brine - kazao je šef države. 

Republika

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Skijaš o kome je Vučić govorio je prvi čovek Narodne stranke, a potvrda se mogla naći i na samom Jeremićevom Instagram nalogu. Jeremić je u dva navrata - 19. i 20. januara objavljivao slike sa porodičnog zimovanja na Kranjskoj gori. Red skijanje, red šetnja po snegu, malo bazen, ispijanje kafa sa prijateljima....

Za to vreme državni vrh se suočavao sa pritiscima međunarodne zajednice oko Kosova, pokušavao da smiri napetu situaciju dole, sačuva živote Srba usled učestalih napada. I ne samo to! Jeremić je upravo sa skijanja tvitovao kako bi on branio Kosovo, kritikovao vlast....

- Sednica Narodne skupštine hitno mora biti sazvana, kako bi se narodni poslanici obavestili o sadržaju dokumenta čiji je Vučić "koncept i primenu" prihvatio. Ukoliko tamo zaista stoji klauzula o međunarodnoj jednakosti Beograda i Prištine, radi se o izdaji, svesnoj ili nesvesnoj - napisao je Jeremić na Tviteru 21. januara, kada je, sudeći prema objavama na Instagramu, bio u Sloveniji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading