NAROD DA NE BRINE, TREBA DA IMA POVERENJE U DRŽAVNI VRH! Vučićeva poruka Srbiji: Kad bude dat konačni zahtev, pitaće se Skupština a verovatno i građani!

Autor:

Vesti

23.01.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u istorijskom obraćanju javnosti da narod u Srbiji ne treba da brine i da ima poverenje u državni vrh po pitanju zahteva koje je pred Beograd na Jovandan izneli SAD i EU, odnosno velika petorka koja je bila u poseti na Andrićevom vencu.

NAROD DA NE BRINE, TREBA DA IMA POVERENJE U DRŽAVNI VRH! Vučićeva poruka Srbiji: Kad bude dat konačni zahtev, pitaće se Skupština a verovatno i građani!

Foto: ST/D. KADIĆ

Aleksandar Vučić

- Narod ne treba da brine, ništa se neće desiti u naredna dva dana ili tri meseca. Kada Srbiji bude dat konačni zahtev, pitaće se i Skupština i verovatno i građani - naveo je predsednik Srbije.

- Ljudi ne treba da brinu, ništa nismo potpisali, nigde nema ni paraf - dodao je predsednik Srbije.

On je naveo da če već narednih dana pozvaću sve predstavnike poslaničkih grupa koje žele da čuju i obavestiću ih o tome kako su tekli pregovori, šta se iza toga krije, kakve su namere...

Foto: Tanjug-S.Radovanovic

 

Predsednik kaže da je "važno da pokažemo da želimo mir u regionu i da pokažemo šta je to što očekujemo u budućnosti i da se za to borimo".

Podsetio je na ulogu zapadnih zemalja u stvaranju lažne države Kosovo i istakao da nije čudno što oni vide tzv. Kosovo kao državu.

- Kad se strasno i snažno sa nečim ne slažemo, svejedno moramo da razumemo kolika je njihova snaga, kolika je naša snaga - kazao je Vučić.

Predsednik tvrdi da je Slobodan Milošević "do poslednjeg trenutka mislio da nijedna bomba neće pasti".

- Trebalo je nekoliko dana da se osvesti da bombe padaju po Srbiji - kazao je on.

Ponovio je svoj stav da "ne želi decu da vraća u kovčegu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading