"SMETA VAM JAKA SRBIJA"! VUČIĆ O RASPOREDU SEDENJA U DAVOSU: Nije bitno gde sedim, već šta sam rekao... To je moj izbor!

Autor:

Vesti

19.01.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Davosa sa Svetskog ekonomskog foruma.

"SMETA VAM JAKA SRBIJA"! VUČIĆ O RASPOREDU SEDENJA U DAVOSU: Nije bitno gde sedim, već šta sam rekao... To je moj izbor!

Foto: Printscreen Tanjug

- Zadovoljan sam što sam mogao da predstavljam Srbiju i da uspostavimo neke nove kontakte i obnovimo stare. Nisam kao neki drugi da kažem odmah posle prvog susreta da sad otvaramo nova radna mesta, ne, ali radimo na tome - istakao je on.

- Za razliku od ovog drugog panela gde sam morao da sednem gde mi piše ime, jutros sam sam seo u poslednji red. Kada imate teške razgovore i kada samo mislite o tome, ovo je deo dobre zabave kad čujem da moji politički protivnici nemaju šta da mi prigovore već to gde sedim. Oni računaju da su ljudi površni, a nisu. Pogledajte tu vrstu površnosti "e, zamislite gde je seo"... To je bio moj izbor. Nije bitno gde sedim, već kako zastupam zemlju i šta sam rekao, a mislim da sam dobro govorio i štitio Srbiju. Ja nisam ni jadnik ni bednik, niti vi mene žalite, vama samo smeta jaka Srbija - poručio je predsednik.

Republika

Foto: Tanjug printskrin

Aleksandar Vučić

 

Mediji u BiH i dalje spekulišu da li je nosio pušku ili kišobran?

- Na slici sa Pala sam nosio stativ za kameru, a na drugoj kišobran. Jesam li uvredio nekoga? Nisam. Biće da medijima u BiH opet smeta rast plata u Srbiji i sve ostalo u čemu smo bolji, a ranije, pre mene, uvek je Bosna i Hercegovina bila malo ispred nas. Sada to više nije slučaj. Ne žele da čuju ništa dobro iz Srbije. Hoće sve to da sruše. Zašto više ne pričaju o Petrinji? Gde je fotografija gde navodno nosim Šešelju pivo? Pa ne pokazuju je više jer je fotomontaža. Znate kako kažu za dobrog konja. Konj je plemenita životinja, ne bih da se poredim sa njom - naglasio je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading