PRAZNIK ČESTITAO I SINIŠA MALI: Božić je prilika da se podsetimo PRAVIH VREDNOSTI

Autor:

Vesti

06.01.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je božićne praznike svim pravoslavnim vernicima.

PRAZNIK ČESTITAO I SINIŠA MALI: Božić je prilika da se podsetimo PRAVIH VREDNOSTI

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Siniša Mali, ministar finansija, takođe se pridružio čestitkama svojih kolega povodom prestojećeg praznika, rođenja Isusa Hrista Spasitelja.

- Želim vam da jedan od najvećih hrišćanskih praznika provedete u radosti i veselju - napisao je ministar finansija Siniša Mali u svojoj čestitki za Badnji dan i Božić, upućenoj patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Porfiriju, sveštenstvu i svim pravoslavnim vernicima.

- Neka vam Božić, koji simboliše početak godine, donese mir, spokoj, stabilnost i blagostanje, neka vas blagoslovi zdravljem, srećom, ljubavlju i dobrotom - napisao je potpredsednik Vlade i dodao:

- Obeležavanje Božića je prilika i da se podsetimo na prave vrednosti života, a to su poštovanje, tolerancija, praštanje, zajedništvo. Vođeni tim osećanjima, složni, zajedno, možemo nastaviti hrabro da koračamo napred, ka novim ciljevima i još boljoj i prosperitetnijoj Srbiji za sve građane. Mir Božji - Hristos se rodi! - zaključuje ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading