GROM IZ VEDRA NEBA: Žalgiris KRADE pleja Beograđanima pred nastavak sezone?

Autor:

Sport

06.01.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazak koji bi mogao da odredi budućnost ove ekipe.

GROM IZ VEDRA NEBA: Žalgiris KRADE pleja Beograđanima pred nastavak sezone?

Foto: Starsport

Jam Madar i Trent Frejzer

Trent Frejzer, košarkaš FMP-a iz Železnika, jedna je od glavnih opcija za pojačanja Žalgirisa, prenosi dobro obavešteni košarkaški novinar Aris Barkas.

Frejzer blista u dresu tima iz Železnika, i važi za najboljeg igrača "Pantera" ove sezone. Sjajan je bio američki plejmejker i u 13. kolu ABA lige, kada je protiv Mornara ubacio čak 45 poena, a na kraju je proglašen za najkorisnijeg igrača 13. kola regionalnog šampionata.

Američki košarkaš igra neverovatnu sezonu, a do sada je u ABA ligi u proseku beležio gotovo 21 poen, uz preko šest asistencija po meču, što mu je dovoljno za prosečan indeks korisnosti od 23, čime se nalazi na trećem mestu na Jadranu, odmah iza Luke Božića i Derona Rasela.

Foto: Photo/Aba liga/Dragana Stjepanović

Trent Frejzer u dresu FMP-a

Odlične partije nisu prošle nezapaženo, pa je Žalgiris pokazao ozbiljno interesovanje za dovođenje američkog košarkaša. Frejzer je jedna od glavnih opcija za zamenu povređenog Kinana Evansa, koji se povredio na startu meča sa Fenerbahčeom, ali ipak, realizacija neće biti tako jednostavna.

Problem bi mogao da predstavlja ugovor američkog plejmejkera, u kojem ne postoji otkupna klauzula tokom sredine sezone, te će litvanski tim morati da pregovara sa FMP-om o realizaciji ovog transfera.

Trent Frejzer je student koledža Ilinois, odakle je stigao u FMP. Ekipa iz Železnika se trenutno nalazi na trećem mestu u ABA ligi, odmah iza Crvene zvezde i Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading