MINISTAR MALI O INTERPELACIJI: Opozicija nema argumente, pa pravi farsu

Autor:

Vesti

08.12.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas povodom najave dela opozicije da pokreche proceduru za njegovu interpelaciju da to rade jer nemaju ništa konstruktivno da kažu, pa onda vređaju i prave farsu.

MINISTAR MALI O INTERPELACIJI: Opozicija nema argumente, pa pravi farsu

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

On je dodao da je cela Srbija imala priliku da vidi kakva je opozicija danas i naccin na koji se bahato ponassa, isto onako kako su, kaže, vodili našu zemlju pa je doveli do banrkota i stečaja.

“Ja trpim njihove uvrede već danima. To su oni isti ljudi koji su za premijerku Anu Brnabić rekli da je sramota za Srbiju, da je uvreda za Srbiju, da BIA treba da ispita njene korene, njeno poreklo”, rekao je Mali za Tanjug.

Navodeći da se danima u Skupštini Srbije govori o najvažnijem dokumentu koji predviđa povećanje plata i penzija, životnog standarda, ulaganja u infrastrukturu, ekologiju i energetiku, a to je budžet za narednu godinu, a da se od opozicije čuju samo dobacivanja i uvrede, te da nemaju argument, niti bilo šta konkretno da kažu za dobrobit građana Srbije.

“Onda kad nemate argument, kad nemate ništa konstruktivno da kažete, onda krene vređanje i krenu ovakve stvari”, dodao je Mali.

On je istakao da je sve vreme u Skupsstini Srbije, visse nego svi oni zajedno, imajući u vidu da, kako kaže, većina njih samo ulazi i izlazi iz sale i dobacuje.

“To je njihova slika i prilika, mene to ne interesuje. Neka oni rade šta žele, kako žele, ja ću i dalje da se borim za građane Srbije, da se borim za povećanje plata i penzija, da svaki dinar ide za kapitalne investicije, za izgradnju bolnica, vrtića, škola u ovom trenutku kad imamo najveću svetsku ekonomsku krizu od Drugog svetskog rata”, rekao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ivan

08.12.2022 19:35

Taj sljam napolje