SPECIJAL NA TV PINK O PUCNJAVI NA ZUBINOM POTOKU: Najnovija dešavanja na KiM

Autor:

Vesti

25.12.2022

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gost specijalne emisije o napadu Albanaca na Srbe na TV Pink je između ostalih i direktor dnevnih novina Srpski telegraf, Saša Milovanović.

SPECIJAL NA TV PINK O PUCNJAVI NA ZUBINOM POTOKU: Najnovija dešavanja na KiM

Foto: TV Pink/printscreen

Televizija Pink prekinula je najgledaniju emisiju Hit Tvit zbog vesti o rafalnoj paljbi koja se večeras čula u Zubinom Potoku. Tim povodom počela je i specijalna emisija o najnovijim dešavanjima na KiM.

Saša Milovanović direktor dnevnih novina Srpski telegraf jedan je od gostiju u specijalnoj emisiji o dešavanjima u Zubinom potoku.

Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, rekao je da je ceo Brisel otišao na odmor i kako su svi zvaničnici na odmoru, kao i da je to prilika da mogu da se dešavaju ovakve stvari.

Milovanović je rekao da danas imamo srpski narod koji je najugroženiji u Evropi trenutno, mimo rata. Dodaje da žive u getu i da ne mogu da ostvare najosnovnija ljudska prava.

- Uskraćena su im sva prava i to nikoga ne zanima - rekao je Milovanović.

Kako kaže, ne bi ga iznenadilo da sada zapad izađe sa informacijama kako je Srbija kriva i kako je Vučić kriv.

- Brine me ćutanje tajkunskih, prokurtijevskih, medija. Kada se oni oglase, znaćemo kakav je njihov stav o ovome. Verovatno će pokušati nas da okrive za ovo - rekao je Milovanović.

Funkcioner SNS Vladimir Đukanović kaže da treba da sačekamo da se prvo dobiju prezicniji podaci, ali, kako dodaje, moramo da se pripremimo na to da se ovo neće mirno završiti.

- Sukoba će nažalost biti. Ako neko dovlači hranu, specijalne jedinice, to radi da bi se sukobio a ne da bi održavao mir - rekao je Đukanović.

Kako saznajemo, u Zubinom Potoku su se oko 19.45 začuli pucnji.

Do pucnjave je došlo kada su Kurtijevi specijalci pokušali da uklone barikadu na alternativnom putu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nedavno je završio sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i vojnim vrhom, a nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, general Milan Mojsilović se hitno uputio u Rašku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading