SITUACIJA JE SLOŽENA, VOJSKA ĆE ISPUNITI DOBIJENE ZADATKE U POTPUNOSTI: Oglasio se Mojsilović, putuje ka Raškoj

Autor:

Vesti

25.12.2022

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović.

SITUACIJA JE SLOŽENA, VOJSKA ĆE ISPUNITI DOBIJENE ZADATKE U POTPUNOSTI: Oglasio se Mojsilović, putuje ka Raškoj

Foto: Tanjug/AP

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović rekao je da je situacija na Kosovu i Metohiji "složena i kompleksna" nakon što je večeras došlo do pucnjave u Zubinom Potoku.

- Nedavno sam završio sam sa vrhovnim komandantom, tema je bila Kosovo i Metohija i trenutna situacija. Uvažićete činjenicu da ne mogu da pričam o našem susretu i onome što je bilo danas na dnevnom redu - rekao je Mojsilović za TV Pink.

- Zadaci su precizni, jasni i biće sprovedeni u potpunosti. Situacija je složena, kompleksna, zahteva prisustvo vojske duž administrativne linije i u narednom periodu vojska će biti usmerena ka izvršenju zadataka. Ne mogu da pričam o tome šta se desilo u Zubinom Potoku, samo mogu da kažem da će svi zadaci vojske biti ispunjeni u potpunosti - dodao je Mojsilović.

Podsetimo, u Zubinom Potoku su se oko 19.45 začuli pucnji.

Do pucnjave je došlo kada su Kurtijevi specijalci pokušali da uklone barikadu na alternativnom putu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić završio je sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i vojnim vrhom, a nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, general Milan Mojsilović se hitno uputio u Rašku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading