''NEĆE NAS NIKAKVI SPISKOVI SPREČITI DA BRANIMO SVOJ NAROD NA KOSMETU''! Gašić potvrdio da se i njegovo ime nalazi na spisku!

Autor:

Vesti

23.12.2022

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokacijama i pretnjama Kurtijevog trbuhozborca upućenim Srbima na KiM nema kraja!

''NEĆE NAS NIKAKVI SPISKOVI SPREČITI DA BRANIMO SVOJ NAROD NA KOSMETU''! Gašić potvrdio da se i njegovo ime nalazi na spisku!

Foto: ST/D. KADIĆ

Bratislav Gašić

Ministar Bratislav Gašić oglasio se povodom spiska Srba koji je objavio Armend Muja.

- Konstantne provokacije i pretnje Kurtijevog trbuhozborca Armenda Muje još jedan su pokazatelj da predstavnici privremenih institucija u Prištini neće nikada ostaviti Srbe na miru. Današnji spisak koji je Muja objavio nije ništa drugo nego spisak za odstrel. Spisak na kojem se, između ostalog, pored predsednika Vučića, njegovog sina Danila i brata Andreja nalazim i ja. 

- Kurtijev glasnogovornik trebalo bi da zna da se nikada ne preti praznom puškom. Nikakvi spiskovi nas neće sprečiti  i uplašiti da odbranimo svoj narod na Kosovu i Metohiji i uvek ćemo biti tu da ga zaštitimo - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading