"TUGA I BOL SU MI U SRCU" Željko Samardžić se slomio pred svoj koncert zbog smrti Masima Savića i Laće Radulovića: Zašto Bog uzima tako DIVNE LJUDE?!

Autor:

Zabava

23.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić teško je primio vesti o smrti Masima Savića i Milana Laće Radulovića.

"TUGA I BOL SU MI U SRCU" Željko Samardžić se slomio pred svoj koncert zbog smrti Masima Savića i Laće Radulovića: Zašto Bog uzima tako DIVNE LJUDE?!

Foto: Republika

Željko Samardžić večeras ima koncert u Beogradu, a ono što je sve oduševilo je i to da je došao sa celom porodicom koja ga podržava od početka karijere u od devedesetih kada je postao popularan. Tu je bilo nekoliko generacija Samardžića, od najmanjih i najmlađih pa sve do seniora.

On je popričao sa okupljenim novinarima, zahvalio se na dolasku svima i istakao da je mu je porodica veoma bitna.

- Privržen sam porodici jako, oni su na svakom mom koncertu bili... Bili su na svakom beogradskom, ali i u Zagrebu, Skoplju... To je najjača podrška. Hvala Beogradu, Beograd me još zvek voli to osećam svim srcem... - istakao je Željko za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Željko Samardžić

Željko Samardžić o smrti Masima Savića i Laće

Željko je ponosan na sve ono što je postigao ove godine, misleći na lepe stavri, ali je rekao i da je ova godina bila poprilično tužna.

- Malo pre sam dobio vest da je otišao i Masimo Savić. Zašto bog uzima tako divne ljude i umetnike. On je tako divan čovek bio, poznavao sam ga lično i zaista sam potresen. Mnogo mi ga je žao - rekao je vidno uzdrman Željko, a zatim nastavio:

Republika

Foto: K1 printscreen youtube.com

Masimo Samić preminuo u 60. godini

- Otišao nam je i mali Laća koji je bio deo porodice, tako da mi je neka tuga i bol u srcu. Trudiću se da večeras budem vedar - tužno je rekao.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović umro na ulicama Izraela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading