SMEHOTRESNO: SKUPŠTINA SE SPRDA S POSLANIKOM DS! Milivojević krade tuđe slike, pa se hvali da su njegove (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.12.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DS Srđan Milivojević krade tuđe slike, pa ih na svom Instagram nalogu predstavlja kao svoje.

SMEHOTRESNO: SKUPŠTINA SE SPRDA S POSLANIKOM DS! Milivojević krade tuđe slike, pa se hvali da su njegove (VIDEO)

Foto: Prof. Dr Zeкy Priest/Twitter printscreen

Zbog toga se već dva dana, otkako ga je raskrinkao šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, cela Skupština sprda s njim.

- Pazite vi sad šta on radi. RTS objavi članak na temu "Zašto treba jesti ribizle?", a on isiče ribizle i okači na svoj Instagram i kaže: "Ribizla iz moje bašte." Posle toga, nije to kraj, ima toga još, nađe na nekom američkom sajtu neko divlje cveće koje se prodaje, on okači na svoj Instagram i napiše: "Kako je divno na Maljenu." Ni tu nije kraj. Nađe na sajtu časopisa Stil recept i neki biftek, nešto, nemam pojma, on stavi na svoj Instagram i napiše: "Kuvar da budem, kafanu da otvorim... Jedan od tri načina spremanja." Kaže: "Ukusno je." Kaže, probao je. Kako je probao sliku bifteka? Je l' on jeo telefon, lizao, šta je radio, ja ne znam, al' kaže da je ukusno - kazao je Jovanov, pa dodao:

- Ali ni tu nije kraj, ima još. Kaže, okačili na sajtu nekom, hrvatski je sajt, kućicu za ptice, on skine sliku i kaže: "U mojoj bašti." Kaže, obezbedio im dom. Dakle, njemu je potrebno da skrene pažnju na sebe, da dobije podršku, da ga neko prenese, da dobije neki lajk, njemu je potreban zagrljaj, njemu je potrebno razumevanje...

 

 

Srđan Milivojević se sve vreme izlaganja Jovanova samo kiselo smejao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading